Arcmasszázs tanfolyam

arcmasszázs
Arcmasszázs tanfolyam

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2022. február 19. (1 nap - szombat)

Tanfolyam időtartama: 1 nap Részvételi díj: 15.000,- Ft

Jelentkezés

Az arcmasszázst nem csak az arcon végezzük, hanem a dekoltázson, vállon, felkaron, nyakon, háton és a hajas fejbőrön is. Ezek mind olyan területek, ahol a rossz testtartás, felgyülemlett érzelmi stressz, vagy a számítógép előtt eltöltött hosszú órák miatt feszültség halmozódhat fel. Fejünk, arcunk dekoltázsunk masszírozása jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt, szerepet játszik testünk megfelelő mentális és élettani feltételeinek kialakításában, mely szükséges egészségünk megőrzéséhez.
Az arcmasszázs különösen fontos lehet egy fárasztó nap után, ha fel szeretnénk frissíteni magunkat, melyet a reflexpontok és idegkilépési pontok ingerlésével el is tudunk érni. Illetve fejfájás és a szem megerőltetése esetén is hatékony megoldás tud lenni. És ami minden hölgynek nagyon fontos, a fiatalítás. A speciális mozdulatok során az arc izmainak feszességét, a bőr állapotát kitűnően lehet karbantartani, javítani, és ebben a használt krémek/olajok is nagy segítségünkre vannak. Az ellazulás, pihenés, kikapcsolódás, relaxálás az egyik cél, amire ez az arcmasszázs kiválóan alkalmas. E masszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi arcunkat, hajunkat, fejbőrünket. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik sejtjeink friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy 30-40 perces arcmasszázst képes adni.

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető után a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

A képzés szervezője: Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.

Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003839

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Élő Ildikó, Gyógymasszőr

2022-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2022. február 19. (1 nap - szombat)
* 2022. április 2. (1 nap - szombat)

Részvételi díj: 15.000,- Forint

Jegyzet ára: Részvételi díj tartalmazza

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján a "Jelentkezés" feliratra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 7.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítási díj (3.000,- Ft) megfizetése mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető. Betegség esetén, orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes.
Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 2.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetheti:

1. személyesen, előre egyeztetett időpontban - Személyes befizetés a járványügyi helyzet miatt SZÜNETEL!!!

2. teljesítheti banki befizetéssel vagy átutalással
Bankszámla számunk:
Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
CIB Bank, 10700701-47851203-51100005
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet és a tafolyam nevét.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, papucsot, 2db plédet, fürdőlepedőt (kb 80×160 cm), hajpántot, hajcsattokat, hajgumit, hajkefét, bőrtípusunknak megfelelő arckrémet és valamilyen olajat.

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661


Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés