Kínai hasmasszázs (Dan Tian) tanfolyam

hasmasszázs
Kínai hasmasszázs (Dan Tian) tanfolyam

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2024. október 5. (1 nap - szombat)

Tanfolyam időtartama: 1 nap Részvételi díj: 19.900,- Ft

Jelentkezés

A hasüregben elhelyezkedő szerveken végzett masszázs segít abban, hogy elérjük és feloldjuk a mélyen gyökerező érzelmi blokkokat.
Ez a masszázs gyengéden (de mélyen) fizikai, érzelmi és szellemi szinten kezeli a szerveket annak érdekében, hogy hatékonyabban működjenek és gyógyítsák a feldolgozatlan negatív érzelmeket, melyet életünk során elnyomunk.
Egy kezelés során az össze szervrendszer – emésztés, légzés, keringés, nyirok, ideg, endokrin, vizelet és reproduktív – kezelésre kerül.
A DanTian masszázs nem kezeli a tüneteket és nem próbálja meg gyógyítani a betegséget! A kezelés az egész személyre (test-lélek-szellem) vonatkozik. A HKO rendszerében minden szerv tárol különböző negatív érzelmeket. A szervek masszírozásával ezeket a felgyülemlett érzelmeket el tudjuk távolítani és így beindul a test öngyógyító mechanizmusa.
Különösen hasznos lehet stressz, alvászavarok, máj és epehólyag problémák, vese problémák, emésztési zavarok, endometriózis, termékenységi problémák (meddőség, alacsony spermaszám), szexuális problémák, sérülés vagy trauma gyógyulásának felgyorsítása és idegrendszeri betegségek (szorongás, depresszió, pánik és autoimmun betegség) esetén.

A tanfolyam célja:
A tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek lesznek egy teljes kínai hasmasszázst önállóan elvégezni.

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető után a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátítják a hasmasszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

A képzés szervezője: Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003839

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Belányi-Sztraka Éva, Természetgyógyász, masszőr

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. október 5. (1 nap - szombat)

Részvételi díj: 19.900,- Forint

Jegyzet ára: 2.100,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálhatózöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 9.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (3.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizethetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
CIB Bank, 10700701-47851203-51100005
Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, papucsot, és tollat a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés