Manager/Irodai/Székes masszázs tanfolyam

managermasszázs
Manager/Irodai/Székes masszázs tanfolyam

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2022. február 12. (1 nap - szombat)

Tanfolyam időtartama: 1 nap Részvételi díj: 15.000,- Ft

Jelentkezés

A manager masszázs, vagy másnéven irodai vagy székes masszázs egy speciálisan, erre a célra kialakított székben történik, mely felépítése révén tehermentesíti a nyaki, háti és ágyéki gerincszakaszt. A speciális fogásokat tartalmazó masszázst ruhán keresztül végezzük, tehát a masszázshoz nem kell levetkőzni. A masszázs olajok, krémek, hintőpor nélkül zajlik 20-25 percben. Egyfajta gyors segítség.
A folyamatos, egész napon át tartó ülőmunka következtében, délutánra, estére gyakran elviselhetetlen fájdalmat érzünk főként a derék, a váll és a nyak területén. Izmaink a nagyfokú koncentráció hatására és a mozdulatlanság miatt megfeszülnek, akaratlanul a vállunkat felhúzzuk, ezzel megfeszítve a nyaki-és vállizmokat. Gyakori a fejfájás, tompultság és rossz közérzet, mindezek a csapatmunkát vagy az önálló munkavégzést is negatív irányba befolyásolhatják.
Egyre több cég használja fel előnyeit a Manager/Szék/Irodai masszázs igénybevételének. Hiszen rövid idő alatt gyors frissítő, lazító hatást lehet elérni a dolgozókon, ezzel növelve a hatékonyságukat és a munkakedvet. A masszázs csökkenti a fáradtságot és az idegességet, ingerlékenységet, kis helyet igénylő speciális széken történik, levetkőzni sem kell hozzá, így minden szempontból nagyon praktikus egy cégnek.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy 20-25 perces Manager/Irodai/Székes masszázst képes adni. Tanfolyamunk célja továbbá, hogy a masszázs mindenki számára emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen.

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető után (- a masszázs eredete – javallatok – ellenjavallatok – a megfelelő szék kiválasztása– a kezelés menete ... stb.), a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

A képzés szervezője: Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.

Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003839

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Élő Ildikó, Gyógymasszőr

2022-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2022. február 12. (1 nap - szombat)
* 2022. március 27. (1 nap - vasárnap)

Részvételi díj: 15.000,- Forint

Jegyzet ára: Részvételi díj tartalmazza

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján a "Jelentkezés" feliratra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 7.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítási díj (3.000,- Ft) megfizetése mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető. Betegség esetén, orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes.
Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 2.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetheti:

1. személyesen, előre egyeztetett időpontban - Személyes befizetés a járványügyi helyzet miatt SZÜNETEL!!!

2. teljesítheti banki befizetéssel vagy átutalással
Bankszámla számunk:
Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
CIB Bank, 10700701-47851203-51100005
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet és a tafolyam nevét.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, kényelmes cipőt (edző), tollat és füzetet a jegyzeteléshez.

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661


Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés