Akupresszúrás meridiánmasszázs

meridiánmasszázs
Akupresszúrás meridiánmasszázs tanfolyam

Következő akupresszúrás meridiánmasszázs tanfolyamunk oktatási napjai:
2020. évben NEM indul!!! (2 hétvége - szombat, vasárnap)

+1 tanfolyam AJÁNDÉKBA !!!

Tanfolyam időtartama: 4 nap (2 hétvége - szombat, vasárnap) Részvételi díj: 39.800,- Ft

Ajándék tanfolyam:
2018. júniusi akupresszúrás meridiánmasszázs tanfolyamunk résztvevői ajándékba Talpmasszázs (2018. Június 23-24.), Shiatsu masszázs alap (2018. Július 7-8.), Holistic Pulsing alap (2018. Július 14-15.), Lágy csontkovácsolás (2018. Július 7-8.), vagy Számmisztika alap (2018. Június 16-17.) tanfolyamot választhatnak!

Jelentkezők legkésőbb az akupresszúrás meridiánmasszázs tanfolyam elvégzésekor nyilatkoznak, hogy mely tanfolyamon szeretnének részt venni. A nyilatkozat elmulasztása a kedvezmény elvesztését eredményezi.
Ajándék tanfolyamon a részvétel ingyenes.
Amennyiben szükséges, a tanfolyam elvégzését igazoló magyar nyelvű dísztanúsítvány kiállításának díja valamint a tanfolyami jegyzet költsége összesen 3.000,- Ft.
Ezen ajánlatunk visszavonásig érvényes!

A meridiánok azok a kis csatornák, amelyekben az energia, a Qui áramlik. A meridiánok rendszere ugyanúgy behálózza egész testünket, ahogyan a vérerek. A modern technika immár lefényképezni is képes a meridiánokat, de évezredeken keresztül csupán a mesterek tanítására hagyatkozhattunk. A testen belül 72 meridián vonalon kering a Chi. Képzésünkön a 12 legfontosabb meridiánnal ismerkednek meg a hallgatók. Időnként előfordul, hogy a meridián egy részén feltorlódik, máshol pedig "kifogy" az energia. Az így kialakult elváltozott állapot szüli a különböző betegségeket. Az egyes energetikai pontok (akupresszúrás pontok) kezelésével segíteni tudunk abban, hogy az energiatöbblet átáramoljon oda, ahol kevesebb van, helyreállítva így az egyensúlyi állapotot.

Feladata:
Az egészség megőrzése, betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása, az öngyógyító mechanizmusok beindítása.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó akupresszúrás meridiánmasszázst képes adni.

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető után (A masszázs fogalma - A masszázs története - A masszázs hatása - Ellenjavallatok - A masszázs fogásai - A masszázs fajtái - Közvetítő anyagok - A masszázs környezete és eszközei), a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják az akupresszúrás meridiánmasszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

A képzés szervezője: Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003839

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 4 nap (2 hétvége), naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Schneider Ferenc, Természetgyógyász - Reflexológus, Holistic Pulsing terapeuta és oktató

2020-ban a következő tanfolyamok indulnak:

* 2020. évben NEM indul!!! (2 hétvége - szombat, vasárnap)

Részvételi díj: 39.800,- Forint

Jegyzet ára: Részvételi díj tartalmazza.

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján a "Jelentkezés" feliratra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 9.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítási díj (3.000,- Ft) megfizetése mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető. Betegség esetén, orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes.
Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 2.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetheti:

1. személyesen, előre egyeztetett időpontban - Személyes befizetés a kialakult járványügyi helyzet miatt SZÜNETEL!!!

2. teljesítheti banki befizetéssel vagy átutalással
Bankszámla számunk:
Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
CIB Bank, 10700701-47851203-51100005
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet és a tafolyam nevét.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, 2 db fürdőlepedőt vagy lepedőt, papucsot, krémet vagy olajat a masszírozáshoz, fiúknak fürdőnadrágot, hölgyeknek bikinit, továbbá tollat és füzetet a jegyzeteléshez.

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661


Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi linkre kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!


Jelentkezés