Kedvezményes tavaszi ajánlatok


Tavaszi kedvezményes ajánlatok

Kedvezményes tavaszi ajánlatunk:

Természetgyógyászati alapképzések
KEDVEZŐ ÁRON!


1. Egészségügyi alapmodul tanfolyamunk részvételi díja 54.000,- Ft helyett 49.800,- Ft Részletek>>>
2. Természetgyógyász alapmodul tanfolyamunk részvételi díja 63.000,- Ft helyett 59.900,- Ft Részletek>>>

Végezz el 2 tanfolyamot,
és a harmadikat AJÁNDÉKBA adjuk!


 1. Ha 2020. évi Svédmasszázs tanfolyamunk mellé Reflexológiás talpmasszázs, Lélekmasszázs (Holistic Pulsing) alap, Lágy csontkovácsolás vagy Számmisztika tanfolyamunkat is elvégzed
  Ajándékba Reflexológiás talpmasszázs, Lélekmasszázs (Holistic Pulsing) alap, Lágy csontkovácsolás, vagy Számmisztika tanfolyamot választhatsz.

 2. Ha 2020. évi Tradícionális thaimasszázs tanfolyamunk mellé Reflexológiás talpmasszázs, Lélekmasszázs (Holistic Pulsing) alap, Lágy csontkovácsolás vagy Számmisztika tanfolyamunkat is elvégzed
  Ajándékba Reflexológiás talpmasszázs, Lélekmasszázs (Holistic Pulsing) alap, Lágy csontkovácsolás, vagy Számmisztika tanfolyamot választhatsz.

 3. Jelentkezők legkésőbb a Svédmasszázs, SPA-wellness és cellulit masszázs illetve Tradícionális thaimasszázs tanfolyam elvégzésekor nyilatkoznak, hogy mely tanfolyamokon szeretnének részt venni. A nyilatkozat elmulasztása a kedvezmény elvesztését eredményezi.

  Ajándék tanfolyamon a részvétel ingyenes. Amennyiben szükséges, a tanfolyam elvégzését igazoló magyar nyelvű tanúsítvány és a tanfolyami jegyzet költsége összesen 3.000,- Ft, amit majd az ajándék tanfolyam helyszínén, annak megkezdése előtt kell kifizetni.


  További információk:
  Vereb-Kató Henriett
  Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661

  Munkanapokon 9-18h-ig.

  Az alábbi linkre kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
  A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

  Jelentkezés