Kedvezményes nyári ajánlatok


Téli kedvezményes ajánlatok

Kedvezményes nyári ajánlatunk:

Végezz el 2 tanfolyamot,
és a harmadikat AJÁNDÉKBA adjuk!


 1. Ha 2018. júliusi vagy augusztusi Svédmasszázs tanfolyamunk mellé Svédmasszázs II. , Talpmasszázs, Shiatsu masszázs alap, Holistic Pulsing alap vagy Lágy csontkovácsolás tanfolyamunkat is elvégzed
  Ajándékba Svédmasszázs II., Talpmasszázs, Shiatsu masszázs alap, Holistic Pulsing alap, vagy Lágy csontkovácsolás tanfolyamot választhatsz.

 2. Ha 2018. novemberi Spa-wellness és cellulit masszázs tanfolyamunk mellé Talpmasszázs, Shiatsu masszázs alap, Holistic Pulsing alap vagy Lágy csontkovácsolás tanfolyamunkat is elvégzed
  Ajándékba Talpmasszázs, Shiatsu masszázs alap, Holistic Pulsing alap, vagy Lágy csontkovácsolás tanfolyamot választhatsz.

 3. Ha 2018. májusi Tradícionális thaimasszázs tanfolyamunk mellé Talpmasszázs, Shiatsu masszázs alap, Holistic Pulsing alap vagy Lágy csontkovácsolás tanfolyamunkat is elvégzed
  Ajándékba Talpmasszázs, Shiatsu masszázs alap, Holistic Pulsing alap, vagy Lágy csontkovácsolás tanfolyamot választhatsz.

 4. Jelentkezők legkésőbb a Svédmasszázs, SPA-wellness és cellulit masszázs illetve Tradícionális thaimasszázs tanfolyam elvégzésekor nyilatkoznak, hogy mely tanfolyamokon szeretnének részt venni. A nyilatkozat elmulasztása a kedvezmény elvesztését eredményezi.

  Ajándék tanfolyamon a részvétel ingyenes. Amennyiben szükséges, a tanfolyam elvégzését igazoló magyar nyelvű tanúsítvány és a tanfolyami jegyzet költsége összesen 3.000,- Ft, amit majd az ajándék tanfolyam helyszínén, annak megkezdése előtt kell kifizetni.


  További információk:
  Vereb-Kató Henriett
  Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661

  Munkanapokon 9-18h-ig.

  Az alábbi linkre kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
  A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

  Jelentkezés