SPA méregtelenítés

Méregtelenítés felsőfokon

Regenerálás és méregtelenítés SPA méregtelenítő készülékkel

A méregtelenítés az emberi szervezet megtisztítása a számára szennyező, káros, ártalmas anyagoktól, gondolatoktól. A mérgek a sejtek szaporodását, anyagcseréjét, alapműködését gátló anyagok. Adagjától, erősségétől függően hosszabb idő alatt funkciomális és organikus károsodásokat okoz.

Szervezetünk méreganyagoktól történő megszabadításáért mi magunk is sokat tehetünk.

Mozgás, sport, szauna, nap és vízfürdők, reforméletmód. Ne feledkezzünk meg a lelki méregtelenítésről sem.
Gondoljunk itt az elkerülhetetlen stressz kezelésére, a relaxáció fontosságára, a negatív gondolatok felcserélésére, pozitív hozzáállásra, a harag, az indulatok elengedésére, hiszen ez mind méregként manifesztálódik szervezetünkben.

A SPA méregtelenítő gép egy nagyszerű segítség, hatékony, gyors, fájdalmatlan, látványos, mellékhatás mentes, eredményes salaktalanító rendszer, melynek használata mai szennyezett világunkban mindenki számára javasolt.

Képes megszabadítani a nehézfémektől, az izületekben lerakódott húgysavtól (túlzott húsevés), növényvédőszerek, tartósítószerek, ízfokozók, szerves klórvegyületek, dohányzás, alkohol és amalgám okozta mérgezésektől ... stb.

A SPA hatásmechanizmusa:
A SPA Méregtelenítő használata során a lábfürdető vízben sok H- ion szabadul fel, melyek átdiffundálva a bőr rétegein, a kapillárisain át bejutnak a véráramba. A H- ionok elektronjai feltöltik a sejteket, amelyekről ezáltal leoldódnak a toxinok. A sejteknek ugyanis elektronhiányuk van, ezért kötődnek hozzájuk a méreganyagok. A negatív H ionok pedig, mint egy hátizsákot, elszállítják, és kivezetik a lábvízbe a méreganygokat.
A vörösvértestekkel kapcsolatba lépő negatív ionok képesek a vér savasságát az egyensúly, a lúgos irányba változtatni.Az elektronnal feltöltött sejtek regenerálódnak, így a szervezet a méregtelenítés mellett energetizálódik. Az SPA méregtelenítő egyenlő mennyiségű pozitív és H- iont termel, de a pozitívak nagy része a keletkező OH -val vízzé egyesül. Így a SPA méregtelenítő készülék egy H- ionban gazdag, azaz elektronban gazdag, antioxidáns tulajdonságú folyadékot hoz létre.
Akár 35%- kal képes a folyamat feldúsítani a vér oxigéntartalmát. Csökkenti a koleszterin szintet, serkenti a vérkeringést, stabilizálja a vérnyomást. A véralvadási idő meghosszabbodik, a vér oxigéntartalma nő, javul az agy oxigénellátása, így fokozódik az agy aktivitása, valamint javul az alvás minősége.
A méregtlenítő készülék csak a természetes testi kiválasztási funkciókat stimulálja!

előtte

A készülék - Kezelés előtt - Kezelés után

Kinek ajánlott?
A méregtelenítés ezen formája mindenki számára ajánlott! Egészséges emberek megelőzésre, szintentartásra használhatják.
Gyenge immunrendszerre, szennyezett környezetben dolgozóknak, mérgekkel foglalkozóknak /pl. fodrász, stb./ egészségtelenül táplálkozóknak, cukorbetegség, magas vérnyomás, izületi gyulladás esetén. Köszvény, emésztőrendszeri zavar, álmatlanság, vérzési zavarok, fájdalmak, fejfájás, székrekedés, reuma, asztma, májgyulladás, herpesz, magas koleszterinszint esetén, stressz, depresszió , fáradtság, stb. Csökkenti az allergiás folyamatokat, segíti a légzést, a tüdő működését. Hatékony kiegészítője a fogyókúrának. Különböző függőségek (alkohol-, nikotin-, drog-) esetében is igen komoly toxinlerakódások gyűlnek össze a sejtekben a hosszú időn keresztüli folyamatos, egyoldalú kémiai terhelés miatt. Ha ezektől, a sejtekben felhalmozódott biokémiai lerakódásoktól meg tudjuk szabadítani a függő embereket, akkor nagyban megkönnyíthető a függőség oldása is, mivel megszüntettük a lerakódások által okozott „biokémiai memória” következtében fennálló ragaszkodást – függőséget már sejtszinten is.

Kinek nem ajánlható?
- pacemaker vagy bármilyen más elektromos implantátummal élők
- szervi transzplantáltak
- epilepsziás, vagy egyéb pszichés betegségekben szenvedők, főleg, akik gyógyszeres kezelés alatt állnak
- állapotos és szoptatós nők

A gépi méregtelenítés mellett, ami kúraszerűen ajánlott, /kb.10-15 alkalom/ természetesen nem hiányozhat a folyamat belső megtámogatása sem. Ez lehet fitoterápia, homeopátia, kötelezően napi 2 liter tiszta víz fogyasztása, zöldséglevek, reformétrend, friss levegő, jóga stb. Így a hatás megsokszorozódik, gyorsabb és fantasztikus eredményeket érhetünk el. Az alkalmi kezelések is hoznak ki toxinokat, de ahol nagytakarításra van szükség, nem lesz elég egy polc portalanítása.