Svédmasszázs tanfolyam

svédmasszázs Svédmasszázs tanfolyam

Következő svédmasszázs tanfolyamunk oktatási napjai:
2024. augusztus 16., 17., 18. (1 hétvége - péntek, szombat, vasárnap - naponta 9-17 óráig)

Végezz el 2 tanfolyamot, és a harmadikat AJÁNDÉKBA adjuk!

Svédmasszázs tanfolyam időtartama: 3 nap (péntek, szombat, vasárnap) Részvételi díj: 39.000,- Ft

Jelentkezés

KEDVEZMÉNYES AJÁNLATUNK:
Ha svédmasszázs tanfolyamunk mellé, Ájurvédikus (Abhyanga) masszázs (2024. szeptember 28-29. Részvételi díj: 36.000,- Ft), Reflexológiás talpmasszázs (2024. augusztus 10-11. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Hawaii Lomi-lomi masszázs (2024. október 26-27. Részvételi díj: 36.000,- Ft), Nyirokmasszázs (2024. augusztus 10-11. Részvételi díj: 33.000,- Ft), Relaxáló masszázs (2024. július 13-14. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Indiai fej- és hátmasszázs (Champi) (2024. augusztus 17-18. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Kínai (TuiNa) masszázs alaptanfolyam (2024. szeptember 7-8. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Tradícionális thai talpmasszázs (2023. június 15-16. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Shiatsu masszázs alap (2024. július 20., 21. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Aromaterápia (2024. október 5., 6. Részvételi díj: 30.000,- Ft) vagy Bach virágterápia alaptanfolyam (2024. november 2., 3. Részvételi díj: 30.000,- Ft) tanfolyamunkat is elvégzed,

AJÁNDÉKBA Arcmasszázs, Fiatalító japán arcmasszázs, Kobido japán arcfiatalító masszázs, Metamorf masszázs, Manager/Irodai/Székes masszás, Relaxáló masszázs, Cellulit masszázs, Trigger pont masszázs, Csakra harmonizáló talpmasszázs, Kinesio tape ragasztás, Indiai fej- és hátmasszázs (Champi), Kínai hasmasszázs, Tradicionális thai talpmasszázs, Lágy csontkovácsolás, Sportmasszázs, vagy Aromaterápia tanfolyamot választhatsz.

A kedvezmény a 3 tanfolyamra történő egyidejű jelentkezéskor érvényes, vagy jelentkezők legkésőbb a Svédmasszázs tanfolyam elvégzésekor nyilatkoznak, hogy mely tanfolyamokon szeretnének részt venni. A nyilatkozat elmulasztása a kedvezmény elvesztését eredményezi. Korábban elvégzett tanfolyamokat nem tudunk beszámítani.
Ajándék tanfolyamon a részvétel ingyenes. Ajándék tanfolyamra bekerülni 3.000,- Ft regisztrációs díj befizetésével lehet. Ajándék tanfolyam résztvevőinek tanfolyami jegyzetet díjmentesen biztosítunk.
Ezen ajánlatunk a szabad helyek függvényében, illetve visszavonásig érvényes! Az ajánlatban szereplő tanfolyamok változtatásának jogát fenntartjuk!

A svédmasszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Eredeti formája ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent -stresszes fejfájás-, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nemhasználatos izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Feladata:
Az egészség megőrzése (mozgásrendszer), betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhítése, vagy megszüntetése, frissítésre- fogyasztásra, lazításra alkalmazható.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó svédmasszázst képes adni. Tanfolyamunk célja továbbá, hogy a masszázs mindenki számára emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen.

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető után a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a svédmasszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

Részletes tematika:
*A masszázs fogalma, a masszázs története * A masszázs hatásai , javallatai és ellenjavallatok * A masszázs környezete és eszközei, közvetítő anyagok * A masszázs fogásai: simítás, dörzsölés, gyúrás, felrázás, vibráció * Masszírozás hason fekvő pozícióban: hát, alsó és felső végtagok * Masszírozás háton fekvő pozícióban: alsó és felső végtagok

A képzés szervezője: Dr. Ceffer Attila ev.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/004025

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Képzés időtartama: 3 nap, naponta 9 - 17 óráig

Oktatók:
Lokodi András, Természetgyógyász - Alternatív mozgás-masszázs terapeuta
Tóth Géza, Gyógymasszőr
Élő Ildikó, Gyógymasszőr
Tóth Sándor, Gyógymasszőr

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. augusztus 16., 17., 18. (1 hétvége - péntek, szombat, vasárnap)
Oktató: Tóth Géza, Gyógymasszőr
* 2024. szeptember 13., 14., 15. (1 hétvége - péntek, szombat, vasárnap)
Oktató: Tóth Géza, Gyógymasszőr
* 2024. október 11., 12., 13. (1 hétvége - péntek, szombat, vasárnap)
Oktató: Tóth Géza, Gyógymasszőr

Részvételi díj: 39.000,- Forint

Jegyzet ára: 2.000,- Forint.

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálható zöld színű "Jelentkezés" gombra kattint.Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 19.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (5.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
Dr. Ceffer Attila ev.
OTP Bank, 11773119-00858456-00000000
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet és, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, 2 db plédet (kb 150×200cm), 1 db nagyobb törölközőt (kb. 80x160 cm) a térd/boka alá, 1 db kisebb törölközőt (kb 50×90cm) a fejnyíláshoz, papucsot, krémet vagy olajat a masszírozáshoz (lehetőleg illatmentest), fiúknak fürdőnadrágot, hölgyeknek bikinit, továbbá tollat és füzetet a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés