Tradícionális thai (yoga) masszázs tanfolyam


Thai masszázs

Tradícionális thai (yoga) masszázs tanfolyam

Következő thaimasszázs tanfolyam oktatási napjai:
2020. nyár (péntek, szombat, vasárnap)

Végezz el 2 tanfolyamot, és a harmadikat AJÁNDÉKBA adjuk!

Tanfolyam időtartama: 3 nap Részvételi díj: 29.800,- Ft

Ajándék tanfolyam:
Ha 2020. februári tradícionális thaimasszázs tanfolyamunk mellé , Reflexológiás talpmasszázs (2020. január 18-19.), Lélekmasszázs (Holistic Pulsing) alap (2020. március 14-15.), Lágy csontkovácsolás (2020. február 15-16.) vagy Számmisztika alap (2020. február 1., 2.) tanfolyamunkat is elvégzed,
AJÁNDÉKBA Reflexológiás talpmasszázs, Lélekmasszázs (Holistic Pulsing) alap, Lágy csontkovácsolás vagy Számmisztika alaptanfolyamot választhatsz.

Jelentkezők legkésőbb tradícionális thaimasszázs tanfolyam elvégzésekor nyilatkoznak, hogy mely tanfolyamokon szeretnének részt venni. A nyilatkozat elmulasztása a kedvezmény elvesztését eredményezi.
Ajándék tanfolyamon a részvétel ingyenes. Amennyiben szükséges, a tanfolyam elvégzését igazoló magyar nyelvű dísztanúsítvány kiállításának díja és a tanfolyami jegyzet költsége összesen 3.000,- Ft.
Ezen ajánlatunk visszavonásig érvényes!

A Thai masszázs 2500 éves múltra visszatekintő, az egész világon ismert, és egyre nagyobb tekintélynek örvendő természetes gyógymód.

Speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja. A masszázs koreográfiája komplex kezelést biztosít, mely átdolgozza a masszírozott személy energiapályáit, reflexzónáit, izmait, és izületeit. Oldja az energetikai blokkokat, ellazítja a testet és a lelket, csillapítja a fájdalmakat, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Így betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. A masszázs eszközt nem igényel, s eredménye azonnal tapasztalható.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó 1 órás thai masszázst képes adni.

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető után (energetikai alapismeretek, kultúrtörténet, lelki aspektusok), a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a tradicionális thai masszázs 4 pozicióban (hanyatt, oldalt és hason fekvő, valamint törökülés pozícióban) történő masszírozásának koreográfiáját, valamint az arc masszírozásának technikáját.

A tanfolyam helye: Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 3 nap (szombattól - hétfőig), naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Kostkáné Bédi Mária

Természetgyógyász, Alternatív Mozgás- Masszázs terapeuta

2020-ban a következő tanfolyamok indulnak:

* 2020. nyár (péntek, szombat, vasárnap)

Részvételi díj: 29.800,- forint

Jegyzet ára:
2.000,-Ft

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján a "Jelentkezés" feliratra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 9.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítási díj (3.000,- Ft) megfizetése mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető. Betegség esetén, orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes.
Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 2.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetheti:

 1. személyesen, előre egyeztetett időpontban,
 2. teljesítheti banki befizetéssel vagy átutalással
  Bankszámla számunk:
  Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
  CIB Bank, 10700701-47851203-51100005
  Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet és a tafolyam nevét.
 3. elküldheti rózsaszín postai utalványon az alábbi névre és címre:
  Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
  1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.
  Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet és a tafolyam nevét.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot. Lehetőség szerint pamut szabdidő ruházat és póló legyen , melyen a masszőr keze nem csúszik el. Hozni kell továbbá 1db kispárnát, papucsot, zoknit, valamint tollat a jegyzeteléshez.

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661

Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi linkre kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés

Thai masszázsThai masszázs