Thai olajos masszázs tanfolyam

arcmasszázs
Thai Olajos masszázs tanfolyam

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2022. február 13. (1 nap - vasárnap)

Tanfolyam időtartama: 1 nap Részvételi díj: 15.000,- Ft

Jelentkezés

Az Thai olajos masszázs sok szempontból megegyezik a ruhában történő tradicionális thaimasszázsal, azzal a különbséggel, hogy az olajtól csúszóssá vált testen bizonyos fogásokat elhagynak. A nyugati masszázsokkal ellentétben a tradicionális thai masszázs elsősorban nem az izmokat dolgozza meg, hanem a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén, az olajos thai masszázs inkább simító mozdulatokat használ.
A thai olajos masszázs pezsdíti a vérkeringést, a nyirokkeringést, ellazítja az izomzatot, segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert, a bőrt rugalmassá, selymessé teszi, a fáradt lelket felüdíti.
Lehet fokozni a masszázs jótékony hatásait illóolajokkal, így nem csak a bőrön keresztül fejtünk ki hatást, hanem az érintés és a szaglás érzékszerveit együttesen stimuláljuk. Az aroma olajok megválasztása attól függ, hogy mi a célunk a masszírozással. Az illóanyagok a test energiacsatornáiban lévő elzáródásokat (blokkokat) oldják, így a test energetikai egyensúlyát helyreállítják. Az olajok gyógyító, lazító hatása akkor érvényesül igazán, ha a masszázst követően pár óráig nem zuhanyozunk le. A thai olajos masszázs 1 vagy 2 órája alatt az egész test regenerálódik és felfrissül.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy 60 perces thai olajos cmasszázst képes adni.

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető után a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

A képzés szervezője: Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.

Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003839

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Élő Ildikó, Gyógymasszőr

2022-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2022. február 13. (1 nap - vasárnap)

Részvételi díj: 15.000,- Forint

Jegyzet ára: Részvételi díj tartalmazza

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján a "Jelentkezés" feliratra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 7.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítási díj (3.000,- Ft) megfizetése mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető. Betegség esetén, orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes.
Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 2.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetheti:

1. személyesen, előre egyeztetett időpontban - Személyes befizetés a járványügyi helyzet miatt SZÜNETEL!!!

2. teljesítheti banki befizetéssel vagy átutalással
Bankszámla számunk:
Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
CIB Bank, 10700701-47851203-51100005
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet és a tafolyam nevét.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, papucsot, fürdőruhát, 3 db 50X100-as törölközőt és 1db 70X140-es törölközőt vagy plédet, valamilyen olajat.

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661


Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés