Arcmasszázs tanfolyam

arcmasszázs
Arcmasszázs tanfolyam

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2024. augusztus 14. (1 nap - szerda)

Tanfolyam időtartama: 1 nap Részvételi díj: 19.900,- Ft

Jelentkezés

Az arcmasszázst nem csak az arcon végezzük, hanem a dekoltázson, vállon, felkaron, nyakon, háton és a hajas fejbőrön is. Ezek mind olyan területek, ahol a rossz testtartás, felgyülemlett érzelmi stressz, vagy a számítógép előtt eltöltött hosszú órák miatt feszültség halmozódhat fel. Fejünk, arcunk dekoltázsunk masszírozása jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt, szerepet játszik testünk megfelelő mentális és élettani feltételeinek kialakításában, mely szükséges egészségünk megőrzéséhez.
Az arcmasszázs különösen fontos lehet egy fárasztó nap után, ha fel szeretnénk frissíteni magunkat, melyet a reflexpontok és idegkilépési pontok ingerlésével el is tudunk érni. Illetve fejfájás és a szem megerőltetése esetén is hatékony megoldás tud lenni. És ami minden hölgynek nagyon fontos, a fiatalítás. A speciális mozdulatok során az arc izmainak feszességét, a bőr állapotát kitűnően lehet karbantartani, javítani, és ebben a használt krémek/olajok is nagy segítségünkre vannak. Az ellazulás, pihenés, kikapcsolódás, relaxálás az egyik cél, amire ez az arcmasszázs kiválóan alkalmas. E masszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi arcunkat, hajunkat, fejbőrünket. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik sejtjeink friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy 30-40 perces arcmasszázst képes adni.

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető után a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

A képzés szervezője: Vereb-Kató Henriett ev.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003317

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Élő Ildikó, Gyógymasszőr

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. augusztus 14. (1 nap - szerda)

Részvételi díj: 19.900,- Forint

Jegyzet ára: 2.100,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálhatózöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 9.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (3.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizethetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
Vereb-Kató Henriett ev.
K&H Bank, 10400872-50526785-77531007
Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, papucsot, 2 db plédet, 1 db fürdőlepedőt a térdek alá (kb. 80×160 cm), hajpántot, hajcsatokat, hajgumit, hajkefét, bőrtípusunknak megfelelő arckrémet vagy arcolajat, nedves törlőkendőt, és tollat a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés