Bambusz masszázs tanfolyam

bambuszmasszázs
Bambusz masszázs tanfolyam

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2024. május 8. (1 nap - szerda)

Tanfolyam időtartama: 1 nap Részvételi díj: 19.900,- Ft

Jelentkezés

A bambusz masszázs egy távol keletről származó, exkluzív masszázsfajta. Meleg, szinte bizsergető érzést kelt a bőrben, ami egyedülálló élményt nyújt, ezt még fokozzák a meleg illóolajok hatása. A bambusz természetes adottságit kihasználva alkalmazhatjuk a testi és lelki feszültségek oldására, fejfájás és nyaki fájdalmak kezelésére, felfrissülésre, relaxálásra, kötőszövet erősítésére.Erősebb formában a mély szövetekig tud hatolni, így biztosítjuk a teljes izomzat ellazulását, serkenti a vérkeringést és nyirok elvezetést. Csökken a stressz és a fáradtság, stimulálhatja az idegrendszert, nyugtatja az idegeket.
A masszázs során különböző hosszúságú rudakkal dolgozunk az egészen lágy és simogató mozdulatoktól kezdve az erősebb fogásokig. Nem csak a felületi izmokat, hanem a mélyebben fekvőket is meg lehet vele dolgozni. A kritikus helyeken, mint a comb, fenék az erőteljes fogásokkal cellulit-kezelő módszerként is lehet alkalmazni. A masszázs egyaránt hat fizikai és pszichés szinten. Lecsendesíti elménket és ellazítja testünket, elősegíti kellemes közérzetet. Ajánlom ezt a masszázsfajtát 30 perces hátmasszázs, 45-ill 60 perces testmasszázs formájában
Különösen hasznos lehet: Fáradtság, kimerültség enyhítésére– Vérkeringés, nyirokáramlás, izomerő erő fokozására– A letapadt izmok ellazítására a csuklyásizom, görcsös, csomós hát, bedurrant vádliesetén– Fájdalomcsökkentőként, letapadások oldására– Salakanyagok távozásának megkönnyítésére– Pangások megszüntetésére oldására– Speciális mozdulatoknak és eszközöknek köszönhetően a mély izmokat is alaposan meg tudja dolgozni, ami jó a cellulit kezelésére.

A tanfolyam célja:
A tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek lesznek egy teljes bambusz masszázst önállóan elvégezni.

A tanfolyam felépítése:
Masszázs elmélet:
* alapvető anatómiai ismeretek
* a masszázs hatásmechanizmusa
* a masszázs javallatai és ellenjavallatai
Masszázs gyakorlat
* teljes test masszírozása bambusz rudakkal
* a hallgatók egymáson gyakorolnak, személyes megtapasztalás

A képzés szervezője: Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003839

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Belányi-Sztraka Éva, Természetgyógyász, masszőr

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. május 8. (1 nap - szerda)

Részvételi díj: 19.900,- Forint

Jegyzet ára: 2.100,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálhatózöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 9.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (3.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizethetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
CIB Bank, 10700701-47851203-51100005
Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, papucsot, 1 db nagy méretű lepedőt, masszázs rudat (1 db 50 x 4-5cm rúd – lehet egyenes nyújtófa, 2db 15 x 4-5cm rúd - opcionális) és tollat a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés