Bemutatkozás

Kedves Látogatónk, szeretettel köszöntjük honlapunkon!

 

Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk.

Intézményünk 2007 óta foglalkozik oktatás szervezéssel. Több éves tapasztalattal, megbízhatóan, rendkívül jól felkészült oktatókkal igyekszünk a piaci igényeknek minél magasabb szinten megfelelni.

 

Masszőr képzések, masszázs tanfolyamok szervezésével, valamint természetgyógyászok képzésével foglalkozunk.
Intézményünk a természetgyógyászat és a természetes gyógymódok, a keleti és nyugati masszázstechnikák, valamint egyéb ősi és modern gyógyító, illetve egészség megőrző technikák professzionális szintű oktatását tűzte ki célul.
A természetes gyógymódok, a spiritualitás és az energiagyógyászat iránt érdeklődők családias légkörben sajátíthatják el szakképzett oktatóinktól a tudnivalókat masszőr képzéseink és egyéb, az egészséges életmódhoz kapcsolódó tanfolyamaink során.

Masszőr képzés kínálatunkban a keleti és a nyugati technikák egyaránt megtalálhatók.
Keleti masszázsok közül oktatjuk többek között a tradícionális thai masszázst, amely a keleti gyógyítás egyik alapját képezi, de shiatsu masszázs, és a napjainkban egyre népszerűbb Kínai masszázs képzés is megtalálható nálunk.
Nyugati masszázs technikák közül oktatjuk a svéd masszázst, mely talán a legismertebb masszázs fajta napjainkban, de foglalkozunk talpmasszázs, nyirokmasszázs és az egyre keresettebb lávaköves masszázs oktatásával is.

Masszőr tanfolyamaink mellett komplett természetgyógyász
képzéssel is állunk az érdeklődők rendelkezésére. Az egészségügyi és a természetgyógyász alapmodulok melett életmód táborok szervezésével is foglalkozunk melyek méltán népszerűek hallgatóink körében.

Szakmai modulok közül fitoterápia, reflexológia, akupresszúra, bioenergetika, alternatív mozgás- és masszázsterápia, valamint fülakupunktúrás addiktológia képzéssel várjuk halgatóinkat.

 

Oktatásaink magas szinvonalát felkészült oktatóink garantálják, akik többsége az ENKK (Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ) vizsgabizottságának tagja, szakterületének regisztrált szakértője és tanácsadója.

Színvonalas oktatás, családias légkör, rugalmasság, emberség és empátia jellemző Ránk hallgatóink véleménye alapján.

 

Önt is szeretettel várjuk!