Hawaii arc-, fej- és nyakmasszázs

arcmasszázs
Hawaii arc-, fej- és nyakmasszázs tanfolyam

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2024. július 18. (1 nap - csütörtök) - MEGTELT!!!

Tanfolyam időtartama: 1 nap Részvételi díj: 19.900,- Ft

Jelentkezés

A hawaii masszázstechnika egyedi, semmilyen más kezeléshez nem hasonlítható, hosszú, elnyújtott mozdulatokat használ az egyensúly és a harmónia elérése érdekében. A masszázs végtelenül finom élményével a szeretet, a béke és a szabadság érzését adja, ami javíthatja általános hangulatukat és életszemléletüket.
A hawaii fej-, arc- és nyakmasszázs helyreállítja a koponya elülső lebenye körüli izmok tónusát, ezzel alkalmas a fejfájás enyhítésére. Segít kitisztítani és megnyitni az elmét, hogy fokozzuk az intuícióinkat és elérjük a tudat más, magasabb állapotát.
Csökkenti a stresszt, a feszültséget, a fejfájást, a nyakfájást és a fáradtságot. Javíthatja a mozgástartományt, a keringést, a nyirokutak felszabadításával segít kiüríteni a méreganyagokat a szervezetből, és javíthatja a bőr egészségét. Javíthatja az alvás minőségét.
A nyirokerek élénkítése az arcban segíthet csökkenteni a stresszvonalakat és hosszú távon megelőzni a ráncokat.

Jótékony hatásai mellett felszabadító élmény az intenzív, mégis kíméletes, áramló elnyújtott mozdulatokban ellazulni és megújult állapotban, a szeretet élményével feltöltve visszatérni a mindennapi feladatainkhoz.

A tanfolyam célja:
A tanfolyam során a hallgatók egy különleges masszázst sajátíthatnak el, és kellő gyakorlás után képesek lesznek egy alapos kb 45-50 perces arc-, fej-, nyak kezelést elvégezni.

A tanfolyam felépítése:
A hawaii fejlmasszázs tanfolyam során a hallgatók megismerkedhetnek a Hawaii-t olyannyira különlegessé tevő Aloha szellemiség alapjaival, az áramló mozdulatokkal és a tudatos érintés csodájával. A tanfolyamot elvégző hallgatók egyedi és különleges tudást szerezhetnek az arc/fej/nyak kezelések területén. A tanfolyami nap során a hallgatók egymáson gyakorolják a mozdulatokat. A tanfolyam harmonikus egységet képez a Lomi lomi masszázs tanfolyammal, de külön is elvégezhető, önálló tudást ad.

A képzés szervezője: Vereb-Kató Henriett ev.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003317

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Salamon Brigitta, Masszőr, holisztikus arcdiagnoszta, családállító

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. július 18. (1 nap - csütörtök) - MEGTELT, további jelentkezőt sajnos nem tudunk fogadni!!!

Részvételi díj: 19.900,- Forint

Jegyzet ára: 2.100,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálhatózöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 9.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (3.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizethetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
Vereb-Kató Henriett ev.
K&H Bank, 10400872-50526785-77531007
Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, papucsot, 1 db nagyobb méretű lepedőt amit magunk alá terítünk (ami a masszázs ágyat befedi), 1 db vékony plédet amivel takarózunk, 1 db közepes méretű törölközőt a fej alá, valamilyen olajat a masszírozáshoz (lehetőleg illatmentest) és tollat a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés