Hagyományos kínai TuiNa meridián masszázs és kimozgatások tanfolyam

Kinai masszázs
Hagyományos kínai TuiNa meridián masszázs tanfolyam I-II-III.

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
I. modul: 2024. május 25., 26. (2 nap - szombat, vasárnap)

Tanfolyam időtartama: 2 nap gyakorlat + 5 óra elmélet (távoktatásban) Részvételi díj modulonként: 36.000,- Ft

Jelentkezés

A kínai masszázs több ezer éves múltra tekint vissza. A kínai masszázs által használt fogásokból építették fel a különböző keleti típusú masszázsokat (shiatsu, yumeiho…stb) és a nyugati típusú masszázsok sok-sok fogása is innen ered.
* TuiNa meridián masszázs I. modul (alaptanfolyam): A kínai masszázs ruhában, szárazon, masszázságyon történik. A teljes test átmasszírozása során a meridiánok pályáját követjük, valamint kezeljük az általános akupresszúrás pontokat.
* TuiNa meridián masszázs II. modul (kimozgatások): A masszázs során kimozgatjuk a végtagokat, ízületeket, így enyhíthetőek a reumatikus és mozgásszervi panaszok.
* TuiNa meridián masszázs III. modul (pontkezelések): Az akupresszúrás pontok kezelésével megszüntethetők az energiablokkok, így a qi (csí) szabadon áramolhat, javul a közérzet, beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

A tanfolyam célja:
A tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek lesznek egy teljes testre kiterjedő kínai masszázst önállóan elvégezni, a masszázs menetéhez tartozó akupresszúrás pontokat kezelni.

A tanfolyam felépítése:
Masszázs elmélet (5 óra) távoktatásban: * HKO eredete és filozófiája * Yin-Yang elmélet * Öt Fázis Elmélet (Öt Elem tana) – meridiántan * főbb akupresszúrás pontok * a masszázs hatásmechanizmusa * a masszázs javallatai és ellenjavallatai
Masszázs gyakorlat (2 nap) tanteremben: a hallgatók egymáson gyakorolva sajátítják el a masszázs fogásait és technikáját.

A képzés szervezője: InetTrade.hu Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003907

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Belányi-Sztraka Éva, Természetgyógyász, masszőr

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. május 25., 26. (szombat, vasárnap)
* 2024. szeptember 7., 8. (szombat, vasárnap)

Részvételi díj modulonként: 36.000,- Forint

Jegyzet ára: 2.000,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség!

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálhatózöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 15.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (4.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizethetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
InetTrade.hu Kft.
K&H Bank, 10400872-50515452-50511016
Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket kezelhetnek, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek kezelésére vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, papucsot, 1 db lepedőt vagy nagy törölközőt, és tollat a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés