Kinesio Tape ragasztás – alaptanfolyam

Kinesio tape
Kinesio Tape ragasztás alaptanfolyam

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2024. augusztus 14. (1 nap - szerda)

Tanfolyam időtartama: 1 nap Részvételi díj: 19.900,- Ft

Jelentkezés

A Kinesio Tape terápia az egyik leghatékonyabb kezelési módszer mozgásszervi problémák esetén. Ficamok, húzódások, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor gyors, fájdalommentes és hatékony segítséget nyújthat. A különböző ragasztási technikák segítségével erősítő, regeneráló hatást érhetünk el.. A szalagok szakszerű felhelyezése rendkívül fontos, ettől függ, hogy elérjük-e a kívánt hatást. Az alaptanfolyamon a leglényegesebb, a hétköznapi életben használható technikákat sajátítják el a hallgatók

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével résztvevő szakszerű kinesio tape ragasztást tud végezni.

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető (a kinesio tape története, hatásmechanizmusa, javallatok, kontraindikációk, ragasztás a gyakorlatban (váll, kar, hát, lumbális szakasz, csuklyás, nyak, lábszár, térd, tenisz- és golfkönyök, nyirok) után a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymáson gyakorolva elsajátíthatják a különböző ragasztási technikákat.

A képzés szervezője: dr. Ceffer István János ev.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/004024

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktatók:
Belányi-Sztraka Éva, Természetgyógyász, masszőr
Tófei Anna, Gyógymasszőr

2023-ban a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. augusztus 14. (szerda)
Oktató: Tófei Anna, Gyógymasszőr
* 2024. október 10. (csütörtök)
Oktató: Tófei Anna, Gyógymasszőr

Részvételi díj: 19.900,- Forint

Jegyzet ára: 2.600,- Forint

Gyakorlathoz szükséges szalagok (2db) ára: 1.500,- Forint / darab

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálhatózöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (3.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizethetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
dr. Ceffer István János ev.
OTP Bank, 11773119-00457055-00000000
Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket kezelhetnek, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek kezelésére vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, papucsot, 1 db lepedőt vagy nagy törölközőt, fiúknak fürdőnadrágot, hölgyeknek bikinit, éles ollót, valamint tollat a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!
A tanfolyam kezdete előtt célszerű a kar, lábszár, térd borotválása!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés