Lágy csontkovácsolás tanfolyam

Lágy csontkovácsolás
Lágy csontkovácsolás tanfolyam
A tanfolyam elvégzéséhez svéd vagy gyógymasszőri előképzettségre van szükség!

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2024. június 5. (1 nap - szerda)

Tanfolyam időtartama: 1 nap Részvételi díj: 19.900,- Ft

Jelentkezés

A lágy csontkovácsolás ősi népi tradíciókon alapul, mely kímélő, fájdalommentes és kockázatmentes kezelési mód a gerincproblémák rendezésére, a jó állapot fenntartására. Főként a különféle mozgásszervi panaszokkal, lumbágóval, derék-, nyak-és fejfájással küszködőknek tud segíteni.
A lágy csontkovácsolás a manuálterápiának egy olyan irányzata, melynél az ízületek és izmok óvatos korrekciójával a test szimmetriáját állítjuk vissza. A masszázs során nem a csontokra, hanem az ízületekre fejti ki jótékony hatását. Az ízületek mentén az izmok speciális masszázsfogásokkal fellazulnak, minek következtében az ízületek passzívan kimozgathatóak. Ezáltal a túlzott terhelés megszűnik az ízületi porcokon, amikbe az ízületi folyadék így ismét visszajut. Ilyenkor a vérellátás is azonnal helyreáll azon részeken, ahol eddig a fájdalom jelentkezett. A lágy csontkovácsolás az izmokra, inakra és ízületekre koncentrál, csontokat NEM manipulál! A csontok elmozdulásáért felelős blokkokat, befeszüléseket oldja és az ízületeknek segít a helyükre “találni.”

A tanfolyam célja:
A tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek lesznek a lágy csontkovácsolás fogásait önállóan elvégezni, ezzel kiegészítve és bővítve a masszázsaikat.

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető (- a csontkovácsolás fogalma - javallatok, - kontraindikációk) után a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymáson gyakorolva sajátítják el a lágy csontkovácsolás fogásait.

A képzés szervezője: Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003839

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Homoki László, Gyógymasszőr

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. június 5. (1 nap - szerda)

Részvételi díj: 19.900,- Forint

Jegyzet ára: 2.100,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez svéd vagy gyógymasszőri előképzettségre van szükség!

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálhatózöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 9.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (3.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizethetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
Holiszteam Oktató és Szolgáltató Kft.
CIB Bank, 10700701-47851203-51100005
Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket kezelhetnek, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek kezelésére vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, papucsot, 1 db lepedőt vagy nagy törölközőt, fiúknak fürdőnadrágot, hölgyeknek bikinit, krémet vagy olajat a masszírozáshoz (lehetőleg illatmenteset), tollat a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés