Hawaii Lomi Lomi masszázs alaptanfolyam

Lomi Lomi masszázs


Hawaii Lomi Lomi masszázs alaptanfolyam

Következő tanfolyam oktatási napjai:
2024. október 26., 27. (szombat, vasárnap)

Tanfolyam időtartama: 2 nap Részvételi díj: 36.000,- Ft

Jelentkezés

A Lomi Lomi masszázs a hawaiiak ősi gyógyító technikája, melynek célja az egyén testi-lelki-szellemi egyensúlyának megteremtése.
Ez a masszázs nem hasonlítható össze a hagyományos európai masszázsokkal. Mind szellemiségében, mind kivitelezésében erőteljesen eltér azoktól, mivel egy ősi gyógyító rendszer eszköze. A mögötte álló filozófia azt vallja, hogy a negatív viselkedés, gondolatok, élmények miatt a test elveszíti a harmonikus együttműködését a környezettel, így a betegségek oka ennek az elveszített harmóniának és szeretetnek a hiánya, mely a fizikai testben mutatkozik meg.
A masszőr kreatívan használja alkarját, könyökét, térdét, sőt akár speciális botokat és köveket is a kezelés során. A hawaii masszázs különlegessége, hogy a masszőr (egyszerű) táncos lépésekkel mozog a masszázságy körül. Ezzel a hullámzás (óceán) energiáját jeleníti meg. A hullámzás pedig segíti a testben az áramlás elindulását, a blokkok oldódását.
A masszázs a testi és lelki, sőt szellemi blokkok oldását is támogatja, hatására oldódik a stressz, a szorongás, lazulnak az izomfeszültségek, az érzelmi feszültségek, javul az immunrendszer állapota és a lelki gócok is kioldódnak. A tanfolyam betekintést ad ennek a hatalmas tudásnak az alapjaiba.

A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a résztvevő képes lesz egy lomi lomi kezelést elvégezni hason fekvő pozícióban. A tanfolyam végére résztevő betekintést nyer a lomilomi szellemiségébe, elsajátítja annak alapvető mozdulatait, valamint a masszázs kivitelezését hason fekvő pozícióban.

A tanfolyam felépítése, tematikája:

  • a résztvevők egymáson gyakorolják az olajos masszázs alapvető fogásait, technikáit
  • a lomilomi elméleti alapjainak elsajátítása, az ellenjavallatok megismerése
  • egy hátkezelés technikáinak és menetének elsajátítása

A képzés szervezője: Vereb-Kató Henriett ev.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003317

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 2 nap ( 1 hétvége)
Mindkét napon 9 - 17h-ig lesz az oktatás.

Oktató: Salamon Brigitta
érintésterapeuta

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

  • 2024. október 26., 27. (szombat, vasárnap)

Részvételi díj: 36.000,- Ft

Jegyzet ára: 2.000,- Ft

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálható zöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 12.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (4.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
Vereb-Kató Henriett ev.
k&H Bank, 10400872-50526785-77531007
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet és, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, amit nem féltünk ha masszázs olajos lesz. Strandpapucsot vagy vékony talpú cipőt. Olajat a masszírozáshoz (lehetőleg illatmentest). Fiúknak fürdőnadrágot, hölgyeknek bikinit, ami nem baj ha olajos lesz. Egy darab pareo kendőt vagy strandkendőt, vagy valamilyen vékony anyagból készült nagy méretű kendőt, amit maga köré tud csavarni a masszőr! Egy darab nagy méretű lepedőt (vagy strandtörölközőt), ami a masszázs ágyat befedi, és nem baj ha olajos lesz. Tollat a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Oktatásszervező
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés