Manager/Irodai/Székes masszázs tanfolyam

managermasszázs
Manager/Irodai/Székes masszázs tanfolyam

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2024. szeptember 11. (1 nap - szerda)

Tanfolyam időtartama: 1 nap Részvételi díj: 19.900,- Ft

Jelentkezés

A manager masszázs, vagy másnéven irodai vagy székes masszázs egy speciálisan, erre a célra kialakított székben történik, mely felépítése révén tehermentesíti a nyaki, háti és ágyéki gerincszakaszt. A speciális fogásokat tartalmazó masszázst ruhán keresztül végezzük, tehát a masszázshoz nem kell levetkőzni. A masszázs olajok, krémek, hintőpor nélkül zajlik 20-25 percben. Egyfajta gyors segítség.
A folyamatos, egész napon át tartó ülőmunka következtében, délutánra, estére gyakran elviselhetetlen fájdalmat érzünk főként a derék, a váll és a nyak területén. Izmaink a nagyfokú koncentráció hatására és a mozdulatlanság miatt megfeszülnek, akaratlanul a vállunkat felhúzzuk, ezzel megfeszítve a nyaki-és vállizmokat. Gyakori a fejfájás, tompultság és rossz közérzet, mindezek a csapatmunkát vagy az önálló munkavégzést is negatív irányba befolyásolhatják.
Egyre több cég használja fel előnyeit a Manager/Szék/Irodai masszázs igénybevételének. Hiszen rövid idő alatt gyors frissítő, lazító hatást lehet elérni a dolgozókon, ezzel növelve a hatékonyságukat és a munkakedvet. A masszázs csökkenti a fáradtságot és az idegességet, ingerlékenységet, kis helyet igénylő speciális széken történik, levetkőzni sem kell hozzá, így minden szempontból nagyon praktikus egy cégnek.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy 20-25 perces Manager/Irodai/Székes masszázst képes adni. Tanfolyamunk célja továbbá, hogy a masszázs mindenki számára emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen.

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető után (- a masszázs eredete – javallatok – ellenjavallatok – a megfelelő szék kiválasztása– a kezelés menete ... stb.), a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

A képzés szervezője: Vereb-Kató Henriett ev.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003317

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Élő Ildikó, Gyógymasszőr

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. szeptember 11. (1 nap - szerda)

Részvételi díj: 19.900,- Forint

Jegyzet ára: 2.100,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálható zöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 9.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
AA jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (3.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
Vereb-Kató Henriett ev.
K&H Bank, 10400872-50526785-77531007
Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, kényelmes cipőt (edző), tollat és füzetet a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés