Reflexzónás arcmasszázs

arcmasszázs
Reflexzónás arcmasszázs tanfolyam

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2024. ősz - pontos időpont hamarosan!!! (1 nap - szerda)

Tanfolyam időtartama: 1 nap Részvételi díj: 19.900,- Ft

Jelentkezés

Arcunk, mint az egyik legláthatóbb reflexzóna terület, nem csak a személyiségünkről, de szerveink, egész szervezetünk általános állapotáról, harmóniájáról is árulkodik.
Ezen a tanfolyamon megtanuljuk az arcon lévő reflexzónák elhelyezkedését, és az ősi kínai tudás segítségével megtanuljuk a bennük leggyakrabban előforduló elváltozások jelentését. Minden apró elváltozásnak fontos üzenete van az illető állapotáról, azaz feltárhatjuk a lehetséges egészségügyi problémákat az arc "tünetei" alapján.
A májfoltok, a bőrelváltozások, az elszíneződések, a hajproblémák, a ráncok, a pattanások, az anyajegyek, a szemölcsök, stb. mind alapvető üzenetet hordoznak az arcdiagnoszta számára, mely megkönnyíti segítő munkáját. Emellett más testrészen megtalálható reflexzónák visszajelzéseivel ellenőrizheti, megerősítheti a feltételezett állapotokat.
A tanfolyam betekintést ad "az Arc, mint a Test egészségtükrének" olvasásába és ezzel segít, hogy professzionális, egyénre szabott megközelítést adhassunk a klienseinknek.

A tanfolyam célja:
A képzésen résztvevők a képzés végére képesek lesznek önállóan felismerni és értelmezni az arcon leggyakrabban előforduló eltéréseket és jeleket, valamint megtanulnak kettő - az arcreflexzónán elvégezhető - kb. 35-40 perces masszázs programot. (Méregtelenítő, és általános regeneráló masszázs program.)

A tanfolyam felépítése:
A szemléltető képanyaggal gazdagon ellátott előadás meghallgatása után a résztvevők önmagukat és egymást elemzik a tanfolyami nap során. Résztvevők egymás arcát masszírozva megtanulnak az arcon található reflexzóna pontok segítségével egy méregtelenítő és egy általános, egész testre kiható regeneráló arcreflexzóna kezelést is.

A képzés szervezője: Vereb-Kató Henriett ev.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003317

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Salamon Brigitta, Masszőr, holisztikus arcdiagnoszta, családállító

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. ősz (1 nap - szerda)

Részvételi díj: 19.900,- Forint

Jegyzet ára: 2.100,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálhatózöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 9.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (3.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizethetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
Vereb-Kató Henriett ev.
K&H Bank, 10400872-50526785-77531007
Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, papucsot, egy kisebb méretű álló tükröt, 1 db nagyobb méretű lepedőt amit magunk alá terítünk (ami a masszázs ágyat befedi), 1 db vékony plédet amivel takarózunk, 1 db közepes méretű törölközőt a fej alá, valamilyen olajat a masszírozáshoz (lehetőleg illatmentest) és tollat a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés