Relaxáló masszázs tanfolyam

Relaxáló masszázs tanfolyam


Relaxáló masszázs tanfolyam

Következő relaxáló masszázs tanfolyam oktatási napjai:
2024. július 13., 14. (2 nap - szombat, vasárnap)

Tanfolyam időtartama: 2 nap Részvételi díj: 30.000,- Ft

Jelentkezés

A masszázs célja hogy felfüggesztődjön a tudatos kontroll, és kialakuljon a relaxált (relaxáció: ellazulás) állapot, melynek elérése pszichés és szomatikus folyamat. Több technika páratlanul összeválogatott és hatékonyan felépített sorrendje eredményezi ezt a különleges, ellazító, pihentető, kényeztető masszázst. A relaxáló masszázs a svédmasszázs alapjain nyugszik, kiegészítve alkaros technikákkal, valamint meridiánokat is érint lágy mozdulatokkal.
E masszázs során az izmok ellazulnak, a görcsök oldódnak, az idegi feszültség csökken. A kellemes zene, a lágy fények, és az illatok is mind segítik a teljes ellazulást.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, melynek segítségével a masszőr egy 90 perces relaxáló masszázst képes adni.

A tanfolyam felépítése:
A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű. A hallgatók egymást masszírozva tanulják meg a relaxáló masszázs fogásait, technikáját, és sorrendjét. Oktatásra kerül továbbá olyan praktikus és gyakorlatias elméleti ismeretanyag, amit egy relaxáló masszázzsal foglalkozó embernek feltétlenül tudnia kell, tudnia illik. Mint pl. a relaxáló masszázs hatásmechanizmusa, javallatai, ellenjavallatai, energetikai hatás, vivőanyagok...stb.

A képzés szervezője: Center Press Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/004480

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 2 nap ( 1 hétvége), naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Élő Ildikó
Gyógymasszőr, relaxáló masszázs terapeuta

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. július 13., 14. (szombat, vasárnap)

Részvételi díj: 30.000,- Forint

Jegyzet ára: 2.000,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálható zöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 12.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (4.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
Center Press Kft.
CIB Bank, 10700024-25990403-51100005
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, 2 db plédet (kb 150×200cm), 1 db nagyobb törölközőt (kb. 80x160 cm) a térd/boka alá, 1 db kisebb törölközőt (kb 50×90cm) a fejnyíláshoz, papucsot, krémet vagy olajat a masszírozáshoz (lehetőleg illatmentest), fiúknak fürdőnadrágot, hölgyeknek bikinit, továbbá tollat és füzetet a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661

Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés