Shiatsu masszázs - Alapképzés

Shiatsu masszázsShiatsu masszázs alaptanfolyam

Következő shiatsu masszázs alaptanfolyam oktatási napjai:
2024. július 20., 21. (szombat, vasárnap)

Végezz el 2 tanfolyamot, és a harmadikat AJÁNDÉKBA adjuk!

Tanfolyam időtartama: 2 nap Részvételi díj: 30.000,- Ft

Jelentkezés

KEDVEZMÉNYES AJÁNLATUNK:
Ha shiatsu masszázs alaptanfolyamunk mellé Svédmasszázs (2024. augusztus 16-17-18. Részvételi díj: 39.000,- Ft), Ájurvédikus (Abhyanga) masszázs (2024. szeptember 28-29. Részvételi díj: 36.000,- Ft), Reflexológiás talpmasszázs (2024. augusztus 10-11. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Hawaii Lomi-lomi masszázs (2024. október 26-27. Részvételi díj: 36.000,- Ft), Nyirokmasszázs (2024. augusztus 10-11. Részvételi díj: 33.000,- Ft), Relaxáló masszázs (2024. július 13-14. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Indiai fej- és hátmasszázs (Champi) (2023. augusztus 17-18. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Tradícionális thai talpmasszázs (2023. június 15-16. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Aromaterápia (2024. október 5., 6. Részvételi díj: 30.000,- Ft) vagy Bach virágterápia alaptanfolyam (2024. november 2., 3. Részvételi díj: 30.000,- Ft) tanfolyamunkat is elvégzed,

AJÁNDÉKBA Manager/Szék/Irodai masszázs, Arcmasszázs, Kobido japán arcfiatalító masszázs, Metamorf masszázs, Thai olajos masszázs, Csakra harmonizáló talpmasszázs, Relaxáló masszázs, Trigger pont masszázs, Wellness masszázsok, Kinesio tape ragasztás, Indiai fej- és hátmasszázs (Champi), Kínai hasmasszázs, Bambusz masszázs, Bach virágterápia vagy Aromaterápia tanfolyamot választhatsz.

Jelentkezők legkésőbb a shiatsu masszázs alaptanfolyam elvégzésekor nyilatkoznak, hogy mely tanfolyamokon szeretnének részt venni. A nyilatkozat elmulasztása a kedvezmény elvesztését eredményezi.
Ajándék tanfolyamon a részvétel ingyenes. Ajándék tanfolyamra bekerülni 3.000,- Ft regisztrációs díj befizetésével lehet.
Ajándék tanfolyam résztvevőinek tanfolyami jegyzetet díjmentesen biztosítunk.
Ezen ajánlatunk a szabad helyek függvényében, illetve visszavonásig érvényes! Az ajánlatban szereplő tanfolyamok változtatásának jogát fenntartjuk!

A Shiatsu (siacu) a hagyományos keleti gyógyászat tudására és tapasztalataira épülő alternatív gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze. Nagyon hatásos hátfájás, migrén, álmatlanság, depresszió, szorongás és még sok krónikus betegség esetén.

A shiatsu az energiapályák mentén tenyér- vagy ujjnyomással (akupresszúra) hozza mozgásba az energiát, illetve egyéb masszázstechnikákat is alkalmaz. A shiatsu az embert testi, lelki, szellemi egységben látja (hollisztikus szemléletmód). A kezelés közben az érzékelésen és az érintésen alapuló támogató kommunikáció valósul meg. A kezelés az egész testet érinti, földön, vékony pamut ruhában történik, és különleges, kellemes élményt nyújít.

A shiatsu professzionális gyógymód, ugyanakkor bárki megtanulhatja, és rendkívül hatékonyan alkalmazhatja családi, baráti körben a betegségek megelőzésére, és az egészség megtartására. A shiatsu megtanulásával igazi kincs kerül birtokunkba. Segíteni tudunk a körülöttünk élőknek, és saját magunknak is. Ezen túlmenően tapasztalatokat szerezhetünk egy újfajta kommunikációról is.

Az alapképzés célja: alapvető elméleti ismeretek elsajátítása, és egy teljes shiatsu alapkezelés megtanulása.
A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű. A hallgatók egymáson gyakorolva tanulják meg a a shiatsu alapkezelés fogásait, technikáját, sorrendjét.

A képzés anyaga, felépítése:

*egy teljes alapkezelés technikáinak és menetének elsajátítása
*a shiatsu alapvető jellegzetességei és szabályai
*a kezelés hatásmechanizmusa
*alapvető ismeretek testünk energia-működéséről
*Do-in gyakorlatok (gyógyító önmasszázs és meridián-gyakorlatok)

A képzés szervezője: InetTrade.hu Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003907

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 2 nap
Mindkét napon 9 - 17h-ig lesz az oktatás.

Oktató: Jászberényi Éva
Shiatsu terapeuta és oktató

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. július 20., 21. (szombat, vasárnap)

Részvételi díj : 30.000,- Forint

Jegyzet ára: 2.000,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálható zöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 15.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (4.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
InetTrade.hu Kft.
K&H Bank, 10400872-50515452-50511016
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet és, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot. Lehetőség szerint pamut szabadidő ruházat és póló legyen , melyen a masszőr keze nem csúszik el. Kell hozni továbbá 1db kispárnát, papucsot, valamint tollat a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:Shiatsu masszázs
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Szeretettel várjuk!

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés