Svédmasszázs II. - Cellulit és wellness masszázsok tanfolyam

SPA wellness masszázs


Svédmasszázs II. - Cellulit és wellness masszázsok tanfolyam
Svédmasszázs alaptanfolyamot végzett hallgatók részére!!!

Következő tanfolyam oktatási napjai:
2022. szeptember 2., 3., 4. (péntek, szombat, vasárnap)

Tanfolyam időtartama: 3 nap Részvételi díj: 39.000,- Ft

Jelentkezés

Svédmasszázs II. tanfolyamon az alaptanfolyamon megismert technikák rövid ismétlésén túl további elméleti ismeretanyag, valamint speciális masszázs technikák, és emelt szintű fogások elsajátítása a cél. Hallgatóink megismerhetik az izmok, ízületek, csontok felépítését és funkcióját, gyakorlatban pedig speciális masszázs fogásokat sajátítanak elv, illetve az ízületek gyengéd és biztonságos kimozgatását.

A cellulit, azaz a narancsbőr ma már népbetegségnek számít. Nem csak és kizárólag a súlyfelesleggel küzdőkön alakulnak ki a jellegzetes tünetek, a vékony alkatú embereken is megjelenik a kötőszövet behúzódása és a septumok közötti zsírpárnák elődomborodása miatt a narancs héjához hasonló rajzolat. Innét a narancsbőr elnevezés is. A narancsbőr nem csupán esztétikai probléma, hátterében anyagcsere és nyirokkeringési problémák állhatnak, melyek az egészséget veszélyeztető tényezők.
A tanfolyam átfogó ismereteket nyújt a napjainkban igen gyakori problémát jelentő narancsbőr (cellulit) kialakulásáról, a kezelési lehetőségekről, és a speciális technikákról.

A Wellness szó jelentése: érezd jól magad! Rohanó életmódunknak kis szigetei a wellness kezelések, melyek nem véletlenül az egyik legkeresettebb masszázsfajták manapság. Segít megteremteni és fenntartani testünk, lelkünk és szellemünk harmóniáját. Ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze.
A tanfolyam alatt megismerjük a só, és a méz csodálatos hatását. Hogyan tudjuk külön-külön valamint egymásra építve, egymást támogatva alkalmazni a betegségek megelőzésére, és az egészség megtartására.

A képzés célja: Alapvető elméleti ismeretek elsajátítása. Az svédmasszázs alaptanfolyamon megismert technikák ismétlésén túl további elméleti ismeretanyag, valamint speciális masszázs technikák, és emelt szintű fogások elsajátítása. A különböző vivőanyagok (só, méz) megismerése és azok használatának elsajátítása. Speciális vivőanyagok használatával a narancsbőr csökkentése, az egészség megőrzése, betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, frissítésre, fogyasztásra is alkalmazható. A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű.

A képzés anyaga, felépítése:
* Svédmasszázs alapfogások ismétlése, gyakorlása
* Speciális masszázs technikák elsajátítása
* Izmok, ízületek, csontok felépítése és funkciója
* Ízületek rugalmasságának megőrzése kimozgatással
* Nyújtó technikák
* Fizioterápiás alapismeretek
* Sómasszázs (peeling) – 2 fajta
* Mézes masszázs – 2 fajta
* Csúszó köpöly
* Cellulit masszázs: Rövid elméleti bevezető után (A cellulit meghatározása - Kialakulása - A cellulit masszázs hatása - Ellenjavallatok - A masszázs fogásai - Közvetítő anyagok) a gyakorlat következik, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a cellulit masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.
A cellulit masszázs során a hallgatók elsajátítják azokat a speciális technikákat, melyek segítségével fellazítják, megtörik a cellulit kialakulásáért felellőssé tehető zsírcsomókat, majd a nyirokkeringés segítségével eláramoltatják a felszabadult méreganyagokat, anyagcsere-végtermékeket, majd testtekercseléssel zárják a kezelést.

A képzés szervezője: InetTrade.hu Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003907

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 3 nap ( 1 hétvége - péntek, szombat, vasárnap), naponta 9 - 17h-ig.

Oktató: Tóth Géza
Gyógymasszőr terapeuta és oktató

2022-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2022. szeptember 2., 3, 4. (péntek, szombat, vasárnap)
* 2022. november 26, 27. (szombat, vasárnap)

Részvételi díj: 39.000,- forint

Jegyzet ára: 2.000,- Ft

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet.Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálható zöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 18.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítási díj (3.000,- Ft) megfizetése mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető. Betegség esetén, orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes.
Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 2.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
InetTrade.hu Kft.
K&H Bank, 10400872-50515452-50511016
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet és, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, 2 db fürdőlepedőt vagy lepedőt, papucsot, krémet vagy olajat a masszírozáshoz, fiúknak fürdőnadrágot, lányoknak bikinit, továbbá tollat és füzetet a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661

Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés