Tarot kártya alaptanfolyam

tarotkártya

Tarot kártya alaptanfolyam

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2024. július 17. (szerda)

Tanfolyam időtartama: 1 nap Képzés helyszíne: Budapest, XI. kerület

Jelentkezés

A Tarot kártya képei belső valónkhoz visznek közelebb. Ha megismerjük igazi önvalónkat, és elfogadjuk magunkat, mélyebb önismeretre tehetünk szert.
A múlt ismerete elvezet a jelen lehetőségeinek feltérképezéséhez, ami megmutatja jövőnk egyik lehetséges valóságát is. Így alkalmas a Tarot arra, hogy választ adjon az útkeresőnek és segítse kibontakoztatni teremtő képességeit is. A kártyák használatával nagyobb rálátást lehet nyerni életünkre, életterületeinkre. A Tarot üzenetei segítenek abban, hogy választ kapjuk kérdéseinkre, hogy mire irányítsuk a fókuszt. Irányt mutat, hogy hogyan érhetjük el a céljainkat és mi az esetleges sikertelenség oka, amin kellene változtatni. A válaszokat saját tudatalatti bölcsességünk adja meg.
Fontos felismerés az életünkben, amikor szeretnénk meglátni az összefüggéseket, megérteni azt, hogy mi miért történik és még fontosabb a teremtő erőnk felismerése. A kvantumfizikával összhangban – amit Edgar Cayce is állított – valószínű, hogy elágazó jövővonalak vannak és hogy melyik teljesül az sokféle tényezőn múlik. Nincs megváltoztathatatlan végzet, minden jövő felülírható és van tere a szabad akaratnak, amit azért tanácsos bölcsen a “forrásenergiával” összhangban használni.
A kártyák szimbólumvilága, beszédessége, könnyű mégis összetett helyzetelemzést tud adni. Nem „statikus” jövő előrevetítése a cél, sőt spirituális írónk Müller Péter gondolatai is ide illenek a tarot-t segítségül hívók részére helyes irányt mutatva „…nem jövendőt mond, hanem jósol. A kettő között döntő különbség van. A jövendőmondó azt mondja meg, hogy mi lesz veled – a jóslat pedig azt, hogy mit tégy, hogy ami lesz, az jó legyen. A magyar nyelv páratlan bölcsessége rejlik a jós, javas, jósol, jóslat szavakban. A jós megmondja, mi a jó. Mit csinálj, hogy a jövendőd jó legyen – és ne rossz. A régies kifejezés még pontosabb: a javas „javasol” – megmondja, melyik úton indulj el és hogyan járj rajta, hogy az a javadra váljon.”

A tanfolyam célja:
A tanfolyam bevezeti az érdeklődőket egy különleges szimbólumvilágba, melynek megismerésével kulcsot kap egy áramló információs térhez, mely elindíthatja egy végtelen tanulási úton.

A tanfolyam felépítése:
• A tarot kártya története (röviden)
• A tarot kártya fajtái, felépítése, működése
• 22 nagy arkánum ismertetése (szimbólumrendszere, jelentése)
• A kártya beavatása, összehangolódás
• Jóslás, jövendőmondás technikája, jelentősége, felelőssége
• Kirakások
• Gyakorlás

A képzés szervezője: Vereb-Kató Henriett ev.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003317

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Markos-Tóth Judit, Tarot tanácsadó

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. július 17. (szerda)

Részvételi díj: 19.900,- Forint

Jegyzet ára: 2.100,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálható zöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 9.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (3.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
Vereb-Kató Henriett ev.
K&H Bank, 10400872-50526785-77531007
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: 22 nagy arkánum Tartot kártyát (lehetőleg Rider legyen) a gyakorláshoz. Crowley tarot nem lesz jó, annak más a szimbólum rendszere. Szükség lesz még egy kis terítőre a kártya alá, és egy fehér teamécsesre. Legyen toll a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés