Tradícionális thai (yoga) masszázs tanfolyam


Thai masszázs

Tradícionális thai (yoga) masszázs tanfolyam

Következő thaimasszázs tanfolyam oktatási napjai:
2024. március 22., 23., 24. (péntek, szombat, vasárnap)

Végezz el 2 tanfolyamot, és a harmadikat AJÁNDÉKBA adjuk!

Tanfolyam időtartama: 3 nap Részvételi díj: 36.000,- Ft

Jelentkezés

KEDVEZMÉNYES AJÁNLATUNK:
Ha tradícionális thai (yoga) masszázs tanfolyamunk mellé, Ájurvédikus (Abhyanga) masszázs (2024. április 13-14. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Reflexológiás talpmasszázs (2024. április 20-21. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Lomi-lomi masszázs (2024. április 6-7. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Nyirokmasszázs (2024. április 27-28. Részvételi díj: 33.000,- Ft), Relaxáló masszázs (2024. április 27-28. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Thai olajos masszázs (2024. június 1-2. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Indiai fej- és hátmasszázs (Champi) (2023. június 1-2. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Shiatsu masszázs alap (2024. április 20-21. Részvételi díj: 30.000,- Ft), Svédmasszázs (2024. április 12-13-14 Részvételi díj: 39.000,- Ft), Aromaterápia (2024. október 5., 6. Részvételi díj: 30.000,- Ft) vagy Bach virágterápia alap (2024. március 2., 3. Részvételi díj: 30.000,- Ft) tanfolyamunkat is elvégzed,

AJÁNDÉKBA Manager/Szék/Irodai masszázs, Arcmasszázs, Kobido japán arcfiatalító masszázs, Metamorf masszázs, Thai olajos masszázs, Csakra harmonizáló talpmasszázs, Relaxáló masszázs, Trigger pont masszázs, Wellness masszázsok, Cellulit masszázs, Kinesio tape ragasztás, Indiai fej- és hátmasszázs (Champi), Kínai hasmasszázs, Bambusz masszázs, Bach virágterápia vagy Aromaterápia tanfolyamot választhatsz.

Jelentkezők legkésőbb tradícionális thaimasszázs tanfolyam elvégzésekor nyilatkoznak, hogy mely tanfolyamokon szeretnének részt venni. A nyilatkozat elmulasztása a kedvezmény elvesztését eredményezi.
Ajándék tanfolyamon a részvétel ingyenes. Ajándék tanfolyamra bekerülni 3.000,- Ft regisztrációs díj befizetésével lehet. Ajándék tanfolyam résztvevőinek tanfolyami jegyzetet díjmentesen biztosítunk.
Ezen ajánlatunk visszavonásig érvényes! Az ajánlatban szereplő tanfolyamok változtatásának jogát fenntartjuk!

A Thai masszázs 2500 éves múltra visszatekintő, az egész világon ismert, és egyre nagyobb tekintélynek örvendő természetes gyógymód.

Speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja. A masszázs koreográfiája komplex kezelést biztosít, mely átdolgozza a masszírozott személy energiapályáit, reflexzónáit, izmait, és izületeit. Oldja az energetikai blokkokat, ellazítja a testet és a lelket, csillapítja a fájdalmakat, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Így betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. A masszázs eszközt nem igényel, s eredménye azonnal tapasztalható.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó 1 órás thai masszázst képes adni.

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető után (energetikai alapismeretek, kultúrtörténet, lelki aspektusok), a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a tradicionális thai masszázs 4 pozicióban (hanyatt, oldalt és hason fekvő, valamint törökülés pozícióban) történő masszírozásának koreográfiáját, valamint az arc masszírozásának technikáját.

A képzés szervezője: MediCenter Alapítvány
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003886

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 3 nap (péntektől - vasárnapig), naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Daróczi Zoltán

Természetgyógyász, Alternatív Mozgás- Masszázs terapeuta

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:
* 2024. március 22., 23., 24. (péntek, szombat, vasárnap)

Részvételi díj: 36.000,- forint

Jegyzet ára:
2.000,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálható zöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 15.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (5.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
MediCenter Alapítvány
OTP Bank, 11712004-20331843-00000000
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet és, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot. Lehetőség szerint pamut szabdidő ruházat és póló legyen , melyen a masszőr keze nem csúszik el. Hozni kell továbbá 1db kispárnát, papucsot, zoknit, valamint tollat a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661

Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi linkre kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés