Trigger pont masszázs tanfolyam

Trigger pont masszázs
Trigger pont masszázs tanfolyam
A tanfolyam elvégzéséhez svéd vagy gyógymasszőri előképzettségre van szükség!

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2024. július 17. (1 nap - szerda)

Tanfolyam időtartama: 1 nap Részvételi díj: 19.900,- Ft

Jelentkezés

A trigger és tender pontok a vázizomzatban és az izmot körülvevő szövetekben kialakuló, jól tapintható, érzékeny feszültség csomók. Ezek a borsónyi vagy annál nagyobb csomók helyi, illetve kisugárzó fájdalmat okozhatnak. A kutatások során kiderült, hogy az egyes izmokban kialakuló fájdalmas pontok (trigger pontok) és a kisugárzó fájdalom helye állandó. Ezeknek a fájdalmas pontoknak a feloldására az egyik leghatékonyabb módszer a trigger pont masszázs, mellyel krónikus fájdalmak is megszüntethetők.

A tanfolyam célja:
Olyan masszőrök képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával, képesek lesznek az általánosan és leggyakrabban problémát okozó trigger pontok kezelésére, ezzel kiegészítve és bővítve a masszázsaikat.

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető (- tender és tirgger pontok kialakulása, - javallatok, kontraindikációk - trigger pontok vizsgálata, kezelése a testen)
után a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymáson gyakorolva sajátítják el a trigger pont masszázs fogásait.

A képzés szervezője: Vereb-Kató Henriett ev.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003317

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktatók:
Belányi-Sztraka Éva, Természetgyógyász, masszőr
Tófei Anna, Gyógymasszőr

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. július 17. (1 nap - szerda)
Oktató: Tófei Anna, gyógymasszőr

Részvételi díj: 19.900,- Forint

Jegyzet ára: 2.100,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez svéd vagy gyógymasszőri előképzettségre van szükség!

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálhatózöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 9.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (3.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizethetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
Vereb-Kató Henriett ev.
K&H Bank, 10400872-50526785-77531007
Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket kezelhetnek, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek kezelésére vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, papucsot, 1 db lepedőt vagy nagy törölközőt, fiúknak fürdőnadrágot, hölgyeknek bikinit, krémet vagy olajat a masszírozáshoz (lehetőleg illatmenteset), tollat a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés