Wellness masszázsok tanfolyam

Wellness masszázsok tanfolyam


Wellness masszázsok tanfolyam

Következő wellness masszázsok tanfolyam oktatási napjai:
2024. január 6., 7. (szombat, vasárnap)

Tanfolyam időtartama: 2 nap Részvételi díj: 30.000,- Ft

Jelentkezés

A Wellness szó jelentése: érezd jól magad! Rohanó életmódunknak kis szigetei a wellness kezelések, melyek nem véletlenül az egyik legkeresettebb masszázsfajták manapság. Segít megteremteni és fenntartani testünk, lelkünk és szellemünk harmóniáját. Ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze.
A tanfolyam alatt megismerjük a szárazkefe, a só, a csokoládé és a méz csodálatos hatását, illetve, hogy hogyan tudjuk külön-külön valamint egymásra építve, egymást támogatva alkalmazni a betegségek megelőzésére és az egészség megtartására.

A tanfolyam célja:
Alapvető elméleti ismeretek elsajátítása. Az svédmasszázs alapfogásainak megismerése, valamint speciális masszázs technikák elsajátítása. A különböző vivőanyagok (só, csokoládé, méz) megismerése és azok használatának elsajátítása. A bőr, az izmok megdolgozása, frissítése és az érzékszervekre gyakorolt hatásának a megismerése. A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű.

A tanfolyam felépítése:
A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű. A hallgatók egymást masszírozva tanulják meg a wellness masszázsok fogásait, technikáját, és sorrendjét. Oktatásra kerül továbbá olyan praktikus és gyakorlatias elméleti ismeretanyag, amit wellness masszázzsokkal foglalkozó embernek feltétlenül tudnia kell, tudnia illik.

A képzés tananyaga:
* Szárazkefe-masszázs
* Svédmasszázs alapfogások megismerése
* Sómasszázs (peeling)
* Csokoládés masszázs
* Mézes masszázs speciális masszázs technikák elsajátításával – 2 fajta

A képzés szervezője: InetTrade.hu Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003907

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 2 nap ( 1 hétvége), naponta 9 - 17h-ig.

Oktatók:
Élő Ildikó
Gyógymasszőr, relaxáló masszázs terapeuta

Tófei Anna
Gyógymasszőr, relaxáló masszázs terapeuta

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. január 6., 7. (szombat, vasárnap)
Oktató: Tófei Anna, gyógymasszőr

Részvételi díj: 30.000,- Forint

Jegyzet ára: 2.000,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálható zöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 12.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (4.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
InetTrade.hu Kft.
K&H Bank, 10400872-50515452-50511016
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, 2 db plédet (kb. 150×200cm), 1 db nagyobb törölközőt (kb. 80x160 cm) a térd/boka alá, 1 db kisebb törölközőt (kb. 50×90cm) a fejnyíláshoz, 1 db törölközőt a test letörléséhez, papucsot, olajat a masszírozáshoz (lehetőleg illatmentest), fiúknak fürdőnadrágot, hölgyeknek bikinit, továbbá tollat és füzetet a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661

Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés