Cellulit masszázs tanfolyam

cellulitmasszázs

Cellulit masszázs tanfolyam

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2024. május 9. (1 nap - csütörtök)


Tanfolyam időtartama: 1 nap Részvételi díj: 19.900,- Ft

Jelentkezés

A cellulit, azaz a narancsbőr ma már népbetegségnek számít. A cellulit a bőr alatti kötőszövetben található, kötőszöveti sövényekkel határolt lokális zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné teszi a bőr felszínét, a narancs héjához hasonló megjelenést kölcsönözve az érintett bőrterületnek. Nem csak és kizárólag a súlyfelesleggel küzdőkön alakulnak ki a jellegzetes tünetek, a vékony alkatú embereken is megjelenik. (Nem tévesztendő össze a hasonló nevű cellulitisszel, mely egy bakteriális fertőzés következtében létrejövő bőrgyulladás.) A narancsbőr nem csupán esztétikai probléma, hátterében anyagcsere és nyirokkeringési problémák állhatnak, melyek egészséget veszélyeztető tényezők. A tanfolyam átfogó ismereteket nyújt a napjainkban igen gyakori problémát jelentő narancsbőr (cellulit) kialakulásáról, a kezelési lehetőségekről, és a speciális technikákról, illetve, hogy hogyan tudjuk külön-külön valamint egymásra építve, egymást támogatva alkalmazni a betegségek megelőzésére és az egészség megtartására.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy kb. 60 perces cellulit masszázst képes adni.

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető után (A cellulit meghatározása - Kialakulása - A cellulit masszázs hatása - Ellenjavallatok - A masszázs fogásai - Közvetítő anyagok) a gyakorlat következik, melynek során a hallgatók elsajátítják a csúsztatós köpöly és a cellulit masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét. Megismerik azokat a speciális technikákat, melyek segítségével fellazítják, „megtörik” a cellulit kialakulásáért felelőssé tehető zsírcsomókat, majd a nyirokkeringés segítségével eláramoltatják a felszabadult méreganyagokat, anyagcsere-végtermékeket, majd testtekercseléssel zárják a kezelést. A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű. A hallgatók egymást masszírozva tanulják meg a cellulit masszázs fogásait, technikáját, és sorrendjét.

A képzés szervezője: Vereb-Kató Henriett ev.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003317

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Élő Ildikó, Gyógymasszőr

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. május 9. (1 nap - csütörtök)

Részvételi díj: 19.900,- Forint

Jegyzet ára: 2.100,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálható zöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 9.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (3.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
Vereb-Kató Henriett ev.
K&H Bank, 10400872-50526785-77531007
Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, 2 db plédet (kb. 150×200cm), 1 db nagyobb törölközőt (kb. 80x160 cm) a térd/boka alá, 1 db kisebb törölközőt (kb. 50×90cm) a fejnyíláshoz, papucsot, olajat a masszírozáshoz (lehetőleg illatmentest!), fiúknak fürdőnadrágot, hölgyeknek bikinit, továbbá tollat és füzetet a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés