Ájurvédikus (Abhyanga) masszázs

Ájurvédikus masszázs


Ájurvédikus (Abhyanga) masszázs tanfolyam

Következő tanfolyam oktatási napjai:
2024. szeptember 28., 29. (szombat, vasárnap)

Tanfolyam időtartama: 2 nap Részvételi díj: 36.000,- Ft

Jelentkezés

Az ájurvéda jelentése: a hosszú és egészséges élet tudománya. Egy Indiából származó, legalább 5000 éves egészségügyi rendszer, melynek egyik nagyon fontos eleme a masszázs. Többféle ájurvédikus masszázs létezik, ezek közül az egyik legismertebb az abhyanga, melyet a masszázsok királynőjének is neveznek. Ez egy egész testre kiterjedő olajos masszázs, melynek két fő jellemzője, hogy a masszázs során nagyon sok olajat használunk, és az olaj meleg. Az abhyanga évszázadokon keresztül az ájurvédikus gyógyítás lényeges eleme volt, mára pedig a különböző wellness központok egyik legkeresettebb masszázsa lett.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a résztvevő képes lesz egy teljes testre kiterjedő ájurvédikus olajos masszázst (abhyanga) nyújtani.

A tanfolyam felépítése, tematikája:
A tanfolyam egy rövid elméleti résszel kezdődik, amelynek során betekintünk az ájurvéda rendszerébe, illetve megismerjük a masszírozás legalapvetőbb tudnivalóit. A hangsúly azonban az elméleti részt követő gyakorlati részen van, melynek során résztvevők egymást masszírozva megtanulják az ájurvédikus (abhyanga) masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

A képzés szervezője: InetTrade.hu Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003907

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 2 nap ( 1 hétvége)
Mindkét napon 9 - 17h-ig lesz az oktatás.

Oktató: Tóth Sándor
gyógymasszőr, természetgyógyász

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

  • 2024. szeptember 28., 29. (szombat, vasárnap)

Részvételi díj: 36.000,- Ft

Jegyzet ára: 2.000,- Ft

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálható zöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 12.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (4.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető.
Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes.
Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
InetTrade.hu Kft.
K&H Bank, 10400872-50515452-50511016
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet és, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, amit nem féltünk ha masszázs olajos lesz. Strandpapucsot vagy vékony talpú cipőt. Olajat a masszírozáshoz (lehetőleg illatmentest). Fiúknak fürdőnadrágot, hölgyeknek bikinit, ami nem baj ha olajos lesz. Kettő darab nagy méretű lepedőt (vagy strandtörölközőt), ami a masszázs ágyat befedi, és nem baj ha olajos lesz. Tollat a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Oktatásszervező
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés