Kobido japán arcfiatalító masszázs tanfolyam

kobido arcmasszázs

Kobido japán arcfiatalító masszázs tanfolyam

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2024. augusztus 3. (1 nap - szombat)


Tanfolyam időtartama: 1 nap Részvételi díj: 19.900,- Ft

Jelentkezés

A „Kobido” elnevezés a „ko” (ősi), „bi” (szépség) és „do” (út) szavakból ered, és eredetileg Kínából származik. Az 5. században ez a módszer eljutott Japánba, ahol továbbfejlesztették annak érdekében, hogy megőrizzék a császárné fiatalos megjelenését és szépségét. Azóta is folyamatosan tökéletesítik ezt a technikát. A Kobido, egy ősi öregedésgátló masszázs, hagyományosan a császárnők és gésák kiváltsága volt, célja a bőr öregedésének elrejtése. A Kobido arcmasszázs különlegességét a gyors, erőteljes, ritmikus mozdulatok és az intenzív, ugyanakkor finom masszázstechnikák egyedi kombinációja adja meg.

A Kobido arcmasszázs vérkeringést serkentő, csodálatos tulajdonságainak köszönhetően hozzájárul a női fiatalság és szépség helyreállításához. Ez a non-invazív eljárás természetes lifting hatást ér el, simítja és erősíti az arcizmok tónusát. Az intenzív technikák révén az arc ívének természetes megemelése, a ráncok csökkentése és a bőr állapotának jelentős javítása érhető el, ezáltal a természetes, szike nélküli hatékony arcplasztikaként is emlegetik Japánban. Valójában a kínai orvoslás hagyományából származik, e kiváló élményt nyújtó, stresszoldó kezelés, mely minden bőrtípusra alkalmazható.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy 20-40 perces Kobido arcmasszázst képes adni. A teljes rituálé kb. 60 perc.

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető után a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

A képzés szervezője: Vereb-Kató Henriett ev.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003317

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Élő Ildikó, Gyógymasszőr

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. augusztus 3. (1 nap - szombat)

Részvételi díj: 19.900,- Forint

Jegyzet ára: 2.100,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálható zöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 9.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (3.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
Vereb-Kató Henriett ev.
K&H Bank, 10400872-50526785-77531007
Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, papucsot, 2 db plédet, 1 db fürdőlepedőt a térdek alá (kb. 80×160 cm), hajpántot, hajcsatokat, hajgumit, hajkefét, bőrtípusunknak megfelelő arckrémet vagy arcolajat, nedves törlőkendőt és tollat a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés