Tájékoztató

JELENTKEZÉS KÉPZÉSEINKRE

1. Jelentkezési lap elküldése
Első lépésként küldje el jelentkezési lapját weboldalunkról. Jelentkezési lapot minden oldal tetején és alján talál, ha a zöld színű „Jelentkezés” gombra kattint, vagy keresse a bal oldali menüsor alján.
Kérjük, hogy a jelentkezési lapot figyelmesen töltse ki. Telefonszámát és e-mail címét helyesen adja meg, különben nem tudjuk felvenni Önnel a kapcsolatot. Telefonszám megadásakor ne használjon kötőjelet, perjelet, vagy egyéb más jeleket, csak a telefonszám számjegyeit gépelje be egymás után, a körzetszámmal együtt.

2. Jelentkezési díj befizetése
Jelentkezési lapjának megérkezését követően e-mailben (esetenként telefonon) felvesszük Önnel a kapcsolatot. E-mailben elküldjük Önnek a jelentkezési díj befizetéséhez szükséges tudnivalókat.
A tanfolyamra csak akkor fog bekerülni, ha jelentkezési díja is megérkezik hozzánk. A pénz beérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről e-mail címére minden esetben visszaigazolást küldünk.

3. A jelentkezési díjat befizetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy tanfolyamonként mások a bankszámla számok. Kérjük, jelentkezési díját mindig az e-mailben kapott információk szerint utalja! Az átutalás közleményében pontosan azt a nevet (férjezett név, leánykori név …stb.) kérjük feltüntetni, ami a jelentkezési lapon is szerepel, egyébként a beérkező pénzt nem tudjuk azonosítani. A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre minden esetben visszaigazolást küldünk.

4. Amennyiben a tanfolyam részvételi díját cég fizetné: Jogszabályváltozás miatt a képzés részvételi díjáról számlát - mivel KATA-s vállalkozás vagyunk - kizárólag a tanfolyamon résztvevő magánszemély nevére tudunk kiállítani! Egyéni vagy társas vállalkozásoknak sajnos NEM tudunk számlát kiállítani!

Tanfolyamra bekerülni tehát csak a jelentkezési díj befizetésével lehet! A jelentkezési díj minden esetben beleszámít a részvételi díjba. A részvételi díjból fennmaradó összeg mindig a tanítás első napján esedékes, és a tanítás helyszínén készpénzben befizethető. Természetesen a részvételi díj második része is teljesíthető banki átutalással, vagy befizetéssel a fent leírtak szerint. Ez esetben a második részletnek is be kell érkeznie bankszámlánkra, legkésőbb a tanítás megkezdése előtt 2 nappal. A tanfolyamokon csak azok vehetnek részt, akik a teljes részvételi díjat maradéktalanul megfizették.

Amennyiben e-mailben értesítést kapott jelentkezési díjának beérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről, nincs más teendője, szeretettel várjuk a képzésre!
A tanfolyam kezdése előtt 2 nappal sms-ben és e-mailben emlékeztetőt küldünk, illetve a tanfolyam kezdésére vonatkozó tudnivalókat.

A nagy érdeklődésre való tekintettel előfordulhat, hogy egy tanfolyam hetekkel a kezdés előtt megtelik.
Ezért célszerű a jelentkezéseket időben intézni!

Tisztelettel,
Vereb-Kató Henriett
Oktatás szervező
Telefonszámunk: +36 20 9777 661
Elérhetők vagyunk: munkanapokon 9-18h-ig.