Fiatalító japán arcmasszázs

arcmasszázs

Fiatalító japán arcmasszázs tanfolyam

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2024. április 20. (1 nap - szombat)


Tanfolyam időtartama: 1 nap Részvételi díj: 19.900,- Ft

Jelentkezés

A japán arcmasszázs, egy különleges masszázstechnika, melyet nem csak az arcon végzünk, hanem a nyakon is. A masszázs nyugtatólag hat az idegrendszerünkre, mely során testünk legnagyobb szerve, a bőrünk, a gyógyító energiák közvetítője.
A helyes arcmasszázs nagyon fontos: egyrészt, mert jólesik, másrészt javítja a hatóanyagok felszívódását, mély rétegekbe való bejutását, segít a bőrnek megőrizni a rugalmasságát és megelőzi az apró ráncok elmélyülését. A gravitáció ellen dolgozik, tonizálja az izmokat, az öregedési folyamatokat lassítja.
E masszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé és fiatalosabbá teszi arcunkat. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik sejtjeink friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról. Arcunk, nyakunk, dekoltázsunk masszírozása jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt, szerepet játszik testünk megfelelő mentális és élettani feltételeinek kialakításában, mely szükséges egészségünk megőrzéséhez.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy 30-40 perces japán arcmasszázst képes adni.

A tanfolyam felépítése:
Rövid elméleti bevezető után a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

A képzés szervezője: Vereb-Kató Henriett ev.
Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003317

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, 9 - 17h-ig.

Oktató:
Élő Ildikó, Gyógymasszőr

2024-ben a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. április 20. (1 nap - szombat)
* 2024. május 22. (1 nap - szerda)
* 2024. július 6. (1 nap - szombat)
* 2024. szeptember 7. (1 nap - szombat)

Részvételi díj: 19.900,- Forint

Jegyzet ára: 2.100,- Forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálható zöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 9.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (3.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
Vereb-Kató Henriett ev.
K&H Bank, 10400872-50526785-77531007
Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges emberek masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, papucsot, 2 db plédet, 1 db fürdőlepedőt a térdek alá (kb. 80×160 cm), hajpántot, hajcsatokat, hajgumit, hajkefét, bőrtípusunknak megfelelő arckrémet vagy arcolajat, nedves törlőkendőt és tollat a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661
Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés