Babamasszázs tanfolyam

babamasszázs
Babamasszázs tanfolyam

Következő tanfolyamunk oktatási napja:
2024. nyár (1 nap - szerda)

Tanfolyam időtartama: 1 nap Részvételi díj: 18.000,- Ft

Jelentkezés

Ha szeretnéd, hogy babád kiegyensúlyozott, egészséges, mosolygós legyen, nyugodtabban aludjon és a pocakját se kínozzák a görcsök, akkor szeretettel várunk oktatásunkon, melyen megtanulod gyermekedet szakszerűen masszírozni. Iskolánkban tanított babamasszázs technikát Vimala McClure fejlesztette ki, és a következő négy masszázstechnikából merít: - svéd babamasszázs fogásokból, - az indiai (ajurvédikus) babamasszázs fogásokból, - a talpmasszázs fogásokból és - mozgáskoordinációs elemekből.

A szeretetteljes masszázs egy aktív együttlét szülő és gyermeke között, mely által jobban megismerik egymás személyiségét, igényeit, kialakul közöttük egy bensőséges kapocs, mely mindkettőjüknek meghitt pillanatokat okoz. Ezért természetesen az anyukák mellett, apukák is jöhetnek megtanulni ezt a gyengéd és hatásos technikát, hogy gyermekük érzelmi fejlődését pozitívan tudják befolyásolni. A tanfolyamon bemutatott masszázs 0-7 éves korig alkalmazható. Az indiai csecsemőket már közvetlenül születésük után megmasszírozzák. Általánosságban itt nyugaton azért azt javasoljuk, hogy 5 napos kortól kezdjék el a szülők (elsősorban az anya) masszírozni a babát.

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy kisbabát szakszerűen meg tud masszírozni.

A tanfolyam felépítése:
- A babamasszázs jótékony hatásainak bemutatása
­- Előkészületek, eszközök ismertetése
­- A babamasszázs gyakorlati bemutatása: talpak, lábak, has, mellkas, arc, hát
­- Közös gyakorlás
­- Gyakori baba-panaszok enyhítése és megelőzése masszázzsal
­- Mozgásfejlődés ismertetése
­- Lehetséges rendellenességekre való figyelem felhívása
­- Mozgáskoordinációs gyakorlatsor bemutatása, gyakorlása

A képzés szervezője: Vereb-Kató Henriett ev.

Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/003317

A képzés helyszíne: 1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 2.

Időtartama: 1 nap, naponta 9 - 17h-ig.

Oktató:
Élő Ildikó, Gyógymasszőr

2023-ban a következő tanfolyamok indulnak:

* 2024. nyár (1 nap - szerda)

Részvételi díj: 18.000,- forint

Jegyzet ára: 2.000,- forint

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet. Jelentkezési lapját kitöltheti és elküldheti, ha az oldal alján és tetején is megtalálhatózöld színű "Jelentkezés" gombra kattint. Tanfolyami jelentkezéssel kapcsolatos bővebb felvilágosítást a "Jelentkezés a tanfolyamokra" menüpontban olvashat.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 9.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)
A részvételi díjból fennmaradó összeg legkésőbb a tanfolyam első napján, a helyszínen készpénzben fizetendő.
A jelentkezési díjat a képzést megelőző 15 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de adminisztrációs díj (3.000.- Ft) megfizetése mellett későbbi időpontra, vagy más azonos áru (vagy drágább) képzésre átvihető. Előre nem látható betegség esetén orvosi igazolással a módosítás természetesen ingyenes. Több mint 15 nappal a képzés kezdése előtt történő lemondás esetén 3.000,- Ft adminisztrációs díj levonása mellett a jelentkezési díj visszafizetésre kerülhet, illetve az időpont díjmentesen módosítható.

A jelentkezési díjat befizethetni banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet.
Bankszámla számunk:
Vereb-Kató Henriett ev.
K&H Bank, 10400872-50526785-77531007
Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkezési lapon szereplő nevet, valamint a tanfolyam nevét és időpontját.
A jelentkezési díj megérkezéséről és a tanfolyamra való bekerülésről a jelentkezési lapon megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A magyar nyelvű tanúsítvány a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből (FAR) utólag kerül kiállításra, és digitálisan hitelesítve e-mailben kerül kiküldésre. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum ...stb.) vagy lehet kiváltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, és egészséges kisbabák masszírozására vállalkozni. Külön díj ellenében a helyszínen igénylehető iskolánk által kiállított dísztanúsítvány magyar, angol és német nyelven, mely a képzés végén azonnal átadásra kerül, és hazavihető.

A tanfolyamra hozni kell: kényelmes mozgást biztosító ruházatot, textil pelenkát, gyakorló babát vagy plüss mackót, tollat a jegyzeteléshez.
A fentiekben felsorolt személyes felszerelést higiéniai okokból és az allergiás reakciók elkerülése érdekében mindenki magának hozza!

További információk:
Vereb-Kató Henriett
Telefon: 06 / 20 / 9777 – 661


Munkanapokon 9-18h-ig.

Az alábbi gombra kattintva kitöltheti és elküldheti jelentkezési lapját.
A jelentkezési lap megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon!

Jelentkezés